Een goed begin van 2023 met vijf nieuwe collega’s: ‘Het voelt echt als thuiskomen’

Conclusion Consulting groeit. We luiden het nieuwe jaar dan ook in met vijf nieuwe collega’s. Jitske Leemrijse, Julide Demir, Hulda da Silva, Diane Riemeijer en Carsten van Eken staan te trappelen om van 2023 een impactvol jaar te maken. Onze nieuwste teamleden stellen zich kort voor.

9 januari 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

Jitske: ‘Je komt op veel plekken en ontmoet veel mensen’

Jitske Leemrijse gaat aan de slag als business consultant binnen het thema Leiderschap. Ze begon haar carrière als data-analist, maar maakte al vlot de stap naar consultant. “Een meer afwisselende rol die je op veel plekken brengt en in contact laat komen met verschillende mensen”, verklaart ze haar keuze. “Bij Allinq, een specialist in telecominfrastructuur, hield ik mij vooral bezig met verbeterprojecten en het opzetten van nieuwe programma’s voor onze relatief nieuwe business unit. Na anderhalf jaar werd me gevraagd een nieuwe afdeling binnen onze business unit op te zetten en die ook te leiden. Dat was ontzettend gaaf en leerzaam.”

Teamvorming in het bloed

Dat Leiderschap een van de vier thema’s van Conclusion Consulting is, maakte Jitske gelijk enthousiast. “Ik besloot naar een kennismakingsevent te gaan en de sfeer daar voelde gelijk goed. Ik zocht een nieuwe omgeving, met enthousiaste en gemotiveerde mensen waaraan ik mij kan optrekken. Daarnaast vind ik het sterk dat iedere consultant zich kan specialiseren binnen een thema en dat die thema’s elkaar bij projecten aanvullen.” Teamvorming zit Jitske in het bloed, zowel op haar werk als tijdens het wedstrijdroeien dat ze fanatiek beoefende. “Hoe kan iedereen het maximale uit zichzelf en elkaar halen? En hoe zorg je voor de beste co-creatie? Dat interesseert me mateloos. Met die focus hoop ik het verschil te maken.”

Julide: ‘Diverse organisaties met een brede blik benaderen’

Niet alleen Jitske, ook Julide Demir komt het team Leiderschap versterken. Onlangs behaalde ze haar master Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg. “Door mijn opleidingsachtergrond ben ik in staat diverse organisaties met een brede blik te benaderen”, vertelt de nieuwbakken business consultant. “Ik overzie verschillende informatiestromen, kan deze interpreteren en analyseren en gebruiken om bedrijfsdisciplines te beheren en verbeteren.”

‘Co-creëren is wat ik het liefste doe’

Julide Demir

Nieuwe ervaringen en inzichten

Haar keuze voor Conclusion Consulting kan Julide goed beargumenteren: “Co-creëren is wat ik het liefste doe, bij Conclusion Consulting is daar alle ruimte voor. Dat vind ik heel waardevol - iedereen neemt namelijk weer andere ervaringen en inzichten met zich mee.” Ook de mogelijkheid om te werken aan haar persoonlijke kwaliteiten speelt een belangrijke rol voor Julide. “Ik wil mezelf kunnen ontwikkelen als professional op het brede terrein van consultancy. Daar stort ik me vol overgave op.”

Hulda: ‘Alle hoeken van de organisatie onder de loep nemen’

Binnen het team Digitale Strategie begint Hulda da Silva als business consultant. Hiervoor werkte ze anderhalf jaar als junior quality and process improvement consultant bij een IT-organisatie. “Daar mocht ik alle hoeken van de organisatie onder de loep nemen, van operatie tot strategie, om vervolgens verbeteringen door te voeren”, vertelt de business consultant.

Van goed naar beter

Hulda maakt graag en snel een connectie met mensen. “Ik breng ze in beweging en van goed naar beter”, vertelt ze enthousiast. “Conclusion Consulting sluit daar perfect op aan. Het is een mensgerichte en open organisatie, met volop ruimte voor ontwikkeling. Vanaf mijn eerste gesprek kwam dat sterk naar voren en dat beeld is tot op heden onveranderd. Ik heb dan ook erg veel zin om aan de slag te mogen.”

Diane: ‘Continu verbeteren vormt de rode draad’

Senior business consultant Diane Riemeijer zet haar expertise in binnen het thema Prestatieverbetering. Ze brengt bijna een kwart eeuw ervaring mee in diverse rollen en organisaties binnen onderwijs, overheid en zakelijke dienstverlening. “Hierin waren continu verbeteren en projectmanagement de rode draad”, vult de gedreven Diane aan. Conclusion Consulting past goed bij haar vanwege de “mensgerichte aanpak en de cultuur die er heerst”. Ze zegt: “Het ecosysteem van Conclusion biedt onbegrensde mogelijkheden voor samenwerking waarin we onderscheidend kunnen zijn voor de klant.”

‘Het Conclusion ecosysteem biedt onbegrensde mogelijkheden’

Diane Riemeijer

Draagvlak voor verandering

Diane vat haar aanpak samen: “Mijn analytisch vermogen om vanuit complexe vraagstukken met stakeholders te komen tot passende oplossingen, mijn kracht om mensen te verbinden en mijn resultaatgerichtheid zet ik in om verandering echt van de grond te krijgen. Ik geloof in het creëren van hetzelfde beeld en dezelfde taal als basis voor verandering op welk gebied dan ook. Draagvlak creëer ik door dusdanig te faciliteren dat betrokkenen zelf tot inzichten en mogelijke oplossingen komen, waardoor ze zelf de stap maken naar de beoogde verandering.”

Carsten: ‘Op het snijvlak van technologie en bedrijfsoptimalisatie’

Samen met Diane sluit ook Carsten van Eken zich aan bij het team Prestatieverbetering. En ook hij brengt de nodige ervaring met zich mee. “De afgelopen negen jaar ben ik mede-eigenaar en oprichter van verschillende ondernemingen geweest”, zegt de medior business consultant. “Ik deed veel ervaring op als scrummaster, procesbegeleider en consultant. Het zorgde ervoor dat ik een gezonde combinatie aan kennis vergaarde op het snijvlak van technologie en bedrijfsoptimalisatie.” Ook de aandacht die Conclusion Consulting besteedt aan de Sustainable Development Goals past helemaal in Carstens straatje: “Het is een element dat ik tegenwoordig niet meer wil loskoppelen van mijn werkzaamheden.”

Ruis wegnemen

“Ik wil graag de vertaalslag tussen technologie en de mens maken”, vertelt Carsten als hem gevraagd wordt hoe hij verschil wil gaan maken. “Ik merk vaak dat er veel ruis ontstaat tussen developers, management en stakeholders. Zelf stond ik jarenlang op de werkvloer naast developers, designers en marketeers. Daardoor kan ik een goede brug slaan tussen de verschillende belanghebbenden.” Zijn keuze voor Conclusion Consulting was snel gemaakt: “Al tijdens het eerste gesprek voelde ik een hechte en warme band aan de andere kant van de tafel. De opvolgende gesprekken versterkten dit gevoel alleen maar. Conclusion Consulting voelt dan ook echt als thuiskomen.”