• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Waar we je mee ondersteunen

  • Over Bright Alley, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Bright Alley

Thema

Onboarding

Het begin van de employee journey. Hoe zorg je voor een optimale start van jouw nieuwe medewerkers? 

Onboarden met een duurzaam effect

Elke frisse start van een nieuwe medewerker kent voor de werkgever twee kanten. Jijzelf hebt als organisatie bepaalde doelen en jouw (aankomende) medewerkers hebben tegelijkertijd hun eigen behoeftes. Wat jij belangrijk vindt, hoeft niet per definitie aan te sluiten bij de behoeftes van jouw medewerkers. Hoe sluit je deze twee onderdelen naadloos op elkaar aan en zorg je dat alle neuzen dezelfde kant op staan gedurende de hele medewerkersreis? Daar helpen we je graag bij. Bij het opstellen van een onboardingprogramma vertalen we jouw doelen in middelen en informatie die de medewerker aanspreken. We denken buiten de gebaande paden, nemen je zorgen uit handen en gaan voor een duurzaam effect.

Waar begin je mee?

Om medewerkers zo snel mogelijk up-and-running te krijgen kijken we naar de hele medewerkersreis. Dit kan al beginnen bij arbeidsmarktcommunicatie. En doorlopen tot de offboarding van een medewerker, waarbij je kennis wil behouden en een trotste ambassadeur via de voordeur naar buiten wilt laten gaan.

HOE ZORG IK DAT MIJN NIEUWE MEDEWERKER ZO SNEL MOGELIJK WEGWIJS IS IN DE ORGANISATIE?

Wat onze klanten vragen.

De eerste dagen maakt de nieuwe medewerker kennis met de organisatie, collega’s en werkprocessen. Hoe zorg je ervoor dat hij zich op z’n gemak voelt en met zo min mogelijk inspanning van andere medewerkers toch goed landt binnen jullie werkomgeving? Afhankelijk van de doelstellingen en het type medewerkers binnen jullie organisatie, richten we een programma in met passende middelen.

Moet een nieuwe salesmedewerker bijvoorbeeld zijn weg vinden in jullie organisatie, jullie collega's en verschillende producten leren kennen? Dan is een snelle, competitieve oplossing als onze OnFire Onboarding-app een passende manier. Hierin wordt de feitenkennis door middel van microlearning op een snelle en leuke manier eigen gemaakt, zonder dat andere collega’s hier tijd aan kwijt zijn. Een onboarding met een zwaarder signatuur, is vaak een optelsom van interventies verspreid over een langere periode. Ook hier hebben we passende oplossingen voor. 

OnFire - Geeft onboarding een boost!

De OnFire onboarding-app helpt nieuwe medewerkers, op een eenvoudige en overzichtelijke manier, snel operationeel te zijn.

Bright Alley heeft de afgelopen jaren meer dan tientallen organisaties geholpen met het warm welkom heten van nieuw personeel. Ieder op een manier die perfect past bij de betreffende cultuur, drijfveren en wensen van de organisatie. Van (lichte) app tot intensief blended programma over langere tijd.

Een aantal van onze onboarding cases

Asics | Onboarding: Route to success
En daarna?

We denken graag mee hoe medewerkers aansluitend verdieping kunnen krijgen op hun afdeling en door continu leren ‘fit for the job’ te blijven. Ook na de onboarding-periode. 

Wie hielpen wij al bij onboarding?

Hoe krijg jij je medewerkers snel up-to-speed?

Wij helpen je graag.

Jasper Leunk

Head of Strategy & Sales
jasper.leunk@brightalley.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security