Onze expertises

Als Bright Alley dragen wij bij aan het succes van jouw organisatie. 

3 collega's druk in overleg genesteld in de bank in de chill hoek

We geloven dat medewerkers hiertoe de sleutel zijn. Dit doen we door geïntegreerde (digitale) oplossingen te creëren op het snijvlak van gedrag, design en techniek die ervoor zorgen dat medewerkers beter presteren in hun professionele werkomgeving. Onze oplossingen lopen uiteen van e-learningmodule, VR-game tot totaalprogramma waarbij we ook nadenken over de campagne en branding van de oplossing. We doen precies dat wat nodig is om impact te maken. 

Onze diensten

  • Het bedenken van de meest effectieve oplossing doe je niet vanuit je ivoren toren. Dat doe je samen, en het liefst samen met de doelgroep. Om raak te schieten werkt de design-thinking-aanpak goed.

  • Nieuw gedrag aanleren gaat niet over één nacht ijs. Om het gewenste effect te bereiken en vast te houden, plaatsen we onze oplossingen in een breder programma.

  • Een bepaald onderwerp onder de aandacht van je medewerkers brengen? Dan kan een e-learningmodule uitkomst bieden.

  • Leren en werken ligt steeds dichter bij elkaar. Door leren op te knippen in kleine stukjes, blijft het behapbaar en leuk om te doen. Wij kennen de vele toepassingsmogelijkheden van microlearning.

  • There is an app for that. Ondanks dat een app geen doel op zich is, zien we zeker situaties waar een app toegevoegde waarde heeft in het leerlandschap. Medewerkers van onze klanten onderschrijven dit.

  • Duidelijke doelen, competitie, beloning, actieve terugkoppeling en progressie. Met deze gameprincipes motiveren we medewerkers en maken we leren leuk en aantrekkelijk.

  • Je leert door te doen en te ervaren. Dit is echter niet altijd mogelijk in de praktijk. In dit soort situaties bieden onze immersive oplossingen uitkomst.

  • Het is belangrijk dat de oplossingen die we maken ergens samen komen. Dit kan in jullie eigen leermanagementsysteem (LMS) zijn, of in een intranet of een platform dat wij voor jullie neerzetten.

Alles weten over onze expertises?

Bel of mail ons even!

Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur
eefje.albers@brightalley.nl