En onze kernwaarden?

Welke betekenis hebben die? Weten hoe het zit, kaders maken ons creatief en eigenzinnige professional. Met welke van deze kernwaardes hebben onze mensen de beste klik? Wat opvalt is dat iedereen snel een keuze heeft gemaakt, maar dat ze in hun toelichting bijna altijd ook wel een link met een andere kernwaarde noemen.

Portretfoto van Dorien

“Ik stel me voortdurend de vraag hoe iets beter kan…”

Weten hoe het zit heeft voor mij meerdere aspecten. Zo word ik zelf uitgedaagd door complexe zaken. En theorie is daarbij belangrijk. “Dit is hoe het werkt!”. Maar om dit  toegankelijk en praktisch te maken voor mijn doelgroep moet ik wel precies weten wat hun niveau is. Wat prikkelt hen? Wat zet hen aan het denken? Weten hoe het zit slaat ook op mezelf. Ik ben voortdurend bezig om te reflecteren op wat ik doe en hoe ik mezelf kan verbeteren.”

Dorien Preusterink
Learning consultant

 

Portretfoto van Jeroen

“Goed blijven luisteren…”

“Ik wil echt voor 100% alles weten. En dan niet alleen de technische kant van een project, maar ook waar de klant echt mee geholpen is. Daarom is het ook zo belangrijk om goed te luisteren. Niet te snel van jezelf uitgaan, maar goed blijven luisteren en doorvragen. En als later blijkt dat je toch iets hebt gemist teruggaan naar je klant.”

Jeroen de Bruijn
Developer

Portretfoto van Jeanne-Marie

“Samen tot het uiterste gaan…”

Weten hoe het zit kun je vanuit heel veel kanten benaderen. En een dergelijke zoektocht samen met collega’s, met ieder zijn eigen specialisme, dat vind ik zo mooi. Tot het gaatje gaan en zo tot een resultaat komen wat je nooit in je eentje voor elkaar zou kunnen krijgen. Vakkennis in combinatie met een gedeelde wens om kwaliteit te leveren.”

Jeanne-Marie Baarends
Business developer

Portretfoto van Maarten

“Een duidelijke productvisie hebben is voor mij ook ‘weten hoe het zit’.”

“Voor de PowerApp houden we regelmatig feedbacksessies met klanten. Die zijn heel belangrijk om te weten waar ze bijvoorbeeld in de praktijk tegenaan lopen. Maar ook wat hun wensen zijn voor de toekomst. Alle  feedback nemen we mee in de verdere ontwikkeling van ons product. Maar dat moet natuurlijk wel in lijn zijn met onze eigen visie op het product. Dat is  voor mij ook een aspect van ‘weten hoe het zit’.”

 Maarten Staa
Developer

Portretfoto van Diederick

“Ik ben voortdurend op zoek naar mijn creatieve ruimte…”

“Ik zou niet zonder kaders kunnen werken. Ze dagen me namelijk uit. Zo kan een huisstijl een kader zijn. Maar ook mijn doelgroep schept kaders. Wat typeert hen? En wat daagt hen uit? Kaders zorgen er ook voor dat ik de plank niet mis sla. Maar als eigenzinnige professional zoek ik natuurlijk wel de grenzen op. Waar zit precies mijn creatieve ruimte? En soms rek je daarmee de kaders op.”

Diederick Krijnen
Senior Visual designer

Portretfoto van Josien

“Kaders werken twee kanten op…”

Kaders maken het werk vaak extra uitdagend voor me.  Sommige projecten zijn daardoor juist zo bijzonder. Waar je met trots op terugkijkt. Dat je het optimale eruit hebt kunnen halen. Kaders werken ook andersom. In de conceptfase zijn de mogelijkheden soms onbeperkt. Maar daarna ga je zelf de kaders stellen. Wat bijvoorbeeld de regels van een managementgame zijn die je hebt ontworpen. En dat maakt vervolgens je doelgroep juist weer creatief.”

Josien Visser
Senior Learning consultant

Portretfoto van Marjolein

“Eigenzinnig zeker, maar ik beweeg ook heel soepel mee als dat nodig is…”

“Ik vind het heel belangrijk om een goede relatie te hebben met mijn klanten. Het zijn vaak de informele contacten die zoveel opleveren. Dan krijg je de signalen wat er allemaal speelt, wat de verschillende rollen zijn en zo krijg je vertrouwen. En dat vertrouwen is belangrijk als je hen moet overtuigen dat jouw oplossing voor hen toch echt de beste is. Mijn professionaliteit zie je terug in mijn kennis van leerplatformen.  En mijn blik vooruit waardoor implementaties soepel verlopen.”

Marjolein Jansen
Learning consultant