E-learning professionals in opleiding op excursie bij Bright Alley

Deelnemers aan de leergang e-learning aan de FCE komen langs.

5 april 2022   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Experts in opleiding op het dakterras  van de Conclusion-toren met uitzicht over heel Utrecht

Learning professionals uit het werkveld die zich willen verdiepen in e-learning komen als snel uit bij de postbachelor opleiding e-learning van Marcel de Leeuwe. Al bijna 20 jaar organiseert hij een leergang voor iedereen die zich wil oriënteren en versterken met kennis en ervaring rondom digital learning in het bedrijfsleven. Tegenwoordig heeft de leergang onderdak bij Foundation for Corporate Education (FCE) in Utrecht.

De opleiding kent een mix van activiteiten. Een daarvan is een excursie naar een ervaren digital learning bedrijf en zoals we dat al menigmaal eerder hebben gedaan vinden wij het maar wat leuk om de deelnemers te ontvangen. Na twee jaar niet vanwege corona kon het dit jaar eindelijk weer op locatie!

Bright Alley-collega’s Robbie Janssen (Learning Consultant) en Jasper Leunk (Head of Strategy) ontvingen de groep met deelnemers van onder meer organisaties als de Politie, ProRail en het UMC op ons Conclusion hoofdkantoor waardoor we de 'groepsfoto op het dakterras with a view' traditiegetrouw weer konden maken. Na het gezamenlijk avondeten in het restaurant gingen we aan de slag. Naast het delen van cases plaatsten we de deelnemers in de schoenen van ons: wat zou jij doen met de briefing die we je nu geven? Op basis van een echte briefing die wij kregen gingen de groepjes aan de slag met het bedenken van de beste oplossing. Wat zij echter niet wisten dat er een stealth element in zat. Wat dit was zul je zelf mee moeten maken.

Met de opgedane ervaring keken we samen verder naar cases en bespraken met de deelnemers de genomen afwegingen en wat je zou kunnen doen als je andere randvoorwaarden hebt. Ook zaken als stakeholdermanagement en de combinatie L&D en business waren onderwerp van gesprek.

We wensen de deelnemers veel succes met het afronden van de leergang!

Editie’s 2018 & 2019

 

logo van foundation for corporate education

Meer weten over e-learning of werken bij Bright Alley?

Neem gerust contact op

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley