E-learning professionals van Avans Plus opleiding op bezoek

elearning professionals van AvansPlus opleiding bezoeken Bright Alley.

4 september 2019   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Bezoekers van Avans op het dakterras bij ondergaande zon

UTRECHT – Vakantie voorbij, tijd voor inspiratie! Learning professionals van diverse organisaties (o.a. uit de zorg, automotive en uitgeverijen) waren gisteravond op bezoek bij Bright Alley. Zij volgen momenteel de postbachelor opleiding E-Learning bij Avans Plus.

 Onderdeel van deze opleiding is een excursie in het veld naar een ervaren (digital) learning bureau. Ook dit jaar wilden wij hier natuurlijk graag aan meewerken!

De 15 deelnemers werden door Bright Alley collega’s Jurg en Jasper ontvangen op de 21e etage van ons Conclusion hoofdkantoor. Samen discussieerden we over de dynamiek in ons werkveld. We zagen inspirerende cases en deelden ervaringen hoe je een Learning & Development-afdeling inricht. De toekomst van ons vakgebied en met welke rollen en samenwerkingsvormen je daar kan komen waren onderwerp van gesprek. De visie en oplossingen die Bright Alley liet zien gaven inzicht hoe zeer de behoeftes en type medewerkers bij diverse klanten verschillen. En daarmee ook de oplossingen die zij nodig hebben. In de pauze was er de mogelijkheid een recente VR & 360 graden video case te ondergaan op de Oculus Go VR.
 
Door de diversiteit in achtergrond, organisatie-volwassenheid en branche van de deelnemers leerde iedereen van elkaar. Ook zelf zijn weer een stuk wijzer geworden! We eindigden met het delen van de inzichten. Van de rol van de business als context voor learning tot overeenkomsten en verschillen tussen de deelnemers en hun organisaties.

De cursisten die wij te gast hadden hebben hun opleiding bijna afgerond. Gelukkig gaat er 5 november 2019 weer een nieuwe opleiding van start in Den Bosch.

Zien we jou over een tijdje ook bij ons of tijdens een field trip?

avanslogo 111991612176 111961993070

Ook meer weten over e-learning?

Neem gerust contact op.

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl