• Expertises

Zet medewerkers in beweging

Bright Alley draagt bij aan het succes van jouw organisatie met digital learning die ervoor zorgt dat werknemers excelleren. Met onze experts in didactiek, (game)design, user experience en learning technology helpen we jou je missie waar te maken.

Ontdek ons werk

RDW | Vitaliteit persoonlijk en effectief

Thema's

De vraagstukken die wij voor onze klanten oplossen hebben vaak onderliggende thema's als compliance, safety, onboarding, adoptie & implementatie, gedragsverandering of vakkennis. Of de vraag nu komt vanuit een HR- of L&D-afdeling of vanuit de organisatie zelf, we benaderen het thema altijd vanuit beide kanten. Weten wat wij gedaan hebben op diverse thema’s?

Bekijk alle thema's.

Expertises

Onze oplossingen vormen een integraal programma. We zetten ondermeer e-learningmodules, (implementatie-)campagnes, immersive learning (VR), leerplatformen en design thinking in en denken ook na over manieren om medewerkers te verleiden de oplossingen (het jaar rond) te gebruiken.

Bekijk alle expertises

PowerApp & OnFire Onboarding

Om nieuwe medewerkers snel up-to-speed te krijgen of up-to-date te houden met microlearning en gamification zetten wij de door ons ontwikkelde producten OnFire Onboarding en PowerApp in. Soms worden deze apps stand-alone ingezet en soms als onderdeel van een integraal programma.

Meer over onze producten

Highlights

Nieuws

Bright Alley zet Specialisterren in voor optimale ervaring van de PowerApp

Een greep uit onze klanten

Werken bij

Maak jij ons slimmer? Bright Alley is altijd op zoek naar talent.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

79%

Fan Score

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies