• Expertises

Werken bij Conclusion AFAS Solutions

Conclusion AFAS Solutions (CAS) is een ambitieus bedrijf. Van betekenis zijn voor onze klanten staat bij ons centraal. Wij geloven erin dat autonomie van onze medewerkers hieraan bijdraagt. Daarom bieden wij jou vrijheid en zelfstandigheid in je werk. Daarnaast vinden wij jouw ontwikkeling in jezelf, zowel in de breedte als in de diepte, een van de belangrijkste pijlers voor jouw succes.

Van betekenis zijn
Veel vrijheid en autonomie
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Bekijk onze vacatures

AFAS Applicatie Consultant

Conclusion AFAS Solutions

Medior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Nieuws

'Ik werkte eerst op de financiële administratie bij een zorginstelling, van AFAS wist ik niks'

Nieuws
Nieuwe teamleider ERP aan boord bij Conclusion AFAS Solutions

Ik werk met veel energieke mensen. Dat vind ik het leuke aan ons team. Bij CAS krijg ik de kans en ruimte om te leren wanneer het misgaat. Door vallen en opstaan, sta ik waar ik nu ben.

Peter Schuurhuis

Solutions Architect

CAS heeft een team HR/Payroll, een team ERP en een servicecenter. Je hebt de ruimte om jouw competenties op verschillende fronten in te zetten en deze te ontwikkelen. Naast adviseren over- en implementeren van de software, kun je denken aan projectleiding, planning, organisatie, ondersteuning en het faciliteren van consultants. Technische kennis is een pré. Ook als je in mindere mate over deze kennis beschikt, maar wel bekend bent met de AFAS Software en hier kundig over kunt adviseren, ben je een aanwinst voor het team.

Leonie van Campen

Business Consultant

Binnen CAS werken we met een jong team, waarin iedereen elkaar helpt en kennis met elkaar deelt. We werken in ICT, maar onze werkzaamheden richten zich grotendeels op het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit past perfect bij mijn financiële achtergrond. Juist de combinatie van consultancy en klantcontact vind ik erg prettig. Zo doe ik niet alleen technische, maar ook sociale kennis op. Met de vergaarde kennis maak ik andere mensen weer blij.

Jasper de Dreu

Consultant

Voor mij is het verschil: super veel mogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen en jezelf te zijn.

Leonie van Campen

Business Consultant

Bekijk video
Nieuws
'Als je een muis hebt, kun je alles in AFAS doen. Je hoeft niet één woord te programmeren.”

Verschil moet er zijn

Van betekenis zijn

Van betekenis zijn voor onze klanten staat centraal bij ons. Dit betekent dat jij in je dagelijkse werkzaamheden continu bezig bent met hoe je deze klant het beste kunt helpen in de uitdagingen waar zij tegenaanlopen.

Autonomie

Vind jij zelfstandig werken en vrijheid in je werk belangrijk? Wij ook! Natuurlijk staat ons hele team voor je klaar, maar ben jij op zoek naar een baan met autonomie? Dan zit je bij ons zeker goed!

Ontwikkeling

Zowel in de breedte- als in de diepte jezelf ontwikkelen: wij vinden dit een van de belangrijkste pijlers voor jouw succes. Bij ons ben je nooit uitgeleerd.

Net even anders

Onze cultuur? Tsja, ook die is net even anders én ontzettend gezellig. Wanneer je dit aan een van je toekomstige collega’s vraagt, is dit waarschijnlijk een van hun eerste antwoorden!

Meer weten over werken bij Conclusion AFAS Solutions?

Neem contact op met Marty!

Marty Cremer

Senior Corporate Recruiter
mcremer@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy