• Expertises

Thema

HR & Payroll

Zijn jullie HR-processen goed ingericht? Laat AFAS voor jullie werken! Of je nu twee of tweeduizend medewerkers moet verlonen, AFAS biedt jullie de oplossing.

Verlof, verzuim en de salarisverwerking: met AFAS software hoeft dit niet veel tijd te kosten. Vereist is dat het systeem en jullie processen efficiënt zijn ingericht, zodat de software het werk ook echt uit handen neemt.

Onze diensten

AFAS pakketten die in een recordtempo en onder hoge tijdsdruk in de basis zijn ingericht: we komen het regelmatig tegen. De uitdaging is dat medewerkers vaak nog te weinig ervaring en kennis hebben van het systeem om hier echt gemakkelijk mee te werken.

Op dat punt worden onze consultants vaak ingeschakeld, al haken we het liefste al aan tijdens de implementatie. We ondersteunen de functioneel applicatiebeheerder bij alle vragen en incidenten die vanuit de organisatie op hen worden afgevuurd. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze kennis over te dragen aan de beheerders zodat zij zelf vaardiger en zelfstandiger worden. Bovendien adviseren we over de vele mogelijkheden die het pakket nog meer biedt naast de standaard inrichting van AFAS. Zo helpen wij organisaties, waarbij het systeem jullie operatie ondersteunt.

Het leukste aan ons werk is de gebruiker meenemen in de (on)mogelijkheden van de software:

  1. Hoe de software voor jullie kan werken als de juiste taken of signalen worden ingericht,

  2. De toelichtingen op de juiste plek wordt weergeven,

  3. Ondersteunende weergaven van informatie beschikbaar is gesteld,

  4. En zelfs dat bepaalde processen of werkwijzen juist niet moet worden ingerich

Beheer as a service

Beheer en implementatie van een nieuw softwaresysteem is onze specialiteit. Wij weten als geen ander hoe uitdagend dit proces kan zijn. Sterker nog, Conclusion AFAS Solutions is ontstaan vanuit eigen praktijk. De implementatie van AFAS bij Conclusion was een van de grootste ERP-integraties. De technische implementatie verliep voorspoedig, terwijl de verbetering en processen de meeste tijd en energie kostten.

Een goede implementatie is het halve werk

AFAS voert de implementatie uit. Wij zorgen ervoor dat de inrichten van de software bij jullie past en dat deze beheersbaar blijft voor nu- en in de toekomst. Wij duiken in jullie organisatie, waarbij we de mogelijkheden van onze software koppelen aan wat jullie nodig hebben.

Slimme optimalisaties met grote impact

Techniek en software staan nooit stil. Ook de software van AFAS wordt continu verbeterd. Essentiële functionaliteiten ontwikkelen wij constant door voor jullie organisatie. Zo blijven jullie bedrijfsprocessen up-to-date, terwijl wij de implementaties en optimalisaties van deze nieuwe functionaliteiten uit handen nemen.

Verloningen en verzuim

Zodra AFAS goed is ingericht, maakt het niet meer uit of twee of tweeduizend mensen verloond moeten worden. De complexiteit valt of staat bij de inrichting en het beheer van de software. Wat zijn de bijzonderheden en afhankelijkheden? Welke componenten worden gebruikt in de berekening? Zeker bij doorgevoerde updates of wijzigingen is het belangrijk om alles nauwkeurig te checken.

Binnen verzuim ligt het iets anders: in de standaard van AFAS is het niet mogelijk om de recente verzuimcijfers direct in te zien. Daarom creëerden wij een aparte analyse: het verzuimdashboard. Zo hebben jullie altijd en overal direct inzicht in de cijfers van dat moment en niet van de dag ervoor.

Waar we in uitblinken

Standaard HR/Payroll inrichting

De basis moet natuurlijk goed zijn ingericht. Op die manier zijn alle administratieve taken rondom verlof, verzuim en de verloning grotendeels geautomatiseerd.

Dat doen we o.a. voor deze fantastische bedrijven

“Door CAS realiseerden we pas wat er allemaal mogelijk is in AFAS!”

Hulp nodig bij HR&Payroll?

We bespreken met jullie graag de mogelijkheden!

Eva Verkerk

Accountmanager
Eva.Verkerk@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy