• Expertises

Expertise

Optimaliseren

Techniek en software staan nooit stil. Ook de software van AFAS wordt continu verbeterd, waarbij we essentiële functionaliteiten ontwikkelen voor jullie organisatie. Wij helpen jullie bij de implementatie van die nieuwe functionaliteiten en bij de optimalisaties, zodat jullie bedrijfsprocessen up-to-date blijven.

Nieuwe releases van software bieden nieuwe mogelijkheden, ook na de initiële implementatie. De medewerkers van AFAS ontdekken voortdurend kansen voor verdere optimalisatie. Soms zijn verbeteringen bewust uitgesteld om deze op een later moment alsnog door te voeren. Onze consultants adviseren over mogelijke optimalisaties én voeren deze samen met jullie uit.

Onze werkwijze

Het gebruik van AFAS Profit software raakt de primaire bedrijfsvoering van een organisatie. Doorgaans brengt dit behoorlijk wat veranderingen met zich mee. Of jullie al langere tijd met de AFAS Profit software werken of deze recentelijk hebben geïmplementeerd, ruimte voor verbetering bestaat altijd. 

Het gebruikersgemak, de performance en de beheersbaarheid van jullie AFAS-omgeving kan altijd efficiënter worden ingericht. Wij starten daarom altijd met een applicatiereview. Deze tool biedt inzicht in de kwaliteit van de inrichting en in de performance van Profit. Bovendien geeft de applicatiereview deskundig advies over de optimalisatiemogelijkheden binnen jullie organisatie.

Een applicatiereview bestaat uit twee onderdelen:

 1. De high-level scan. Deze scan biedt op hoofdlijnen inzicht in mogelijke kansen. Een beknopt adviesrapport biedt inzicht in de mogelijkheden. Deze scan is geheel kosteloos.
 2. Op basis van de high-level scan kan worden besloten om de bevindingen nader te onderzoeken. Dan gaat het over een diepgaande audit op het systeem en op de werkprocessen binnen jullie organisatie. De uitkomst van deze audit is een businesscase, waarin we onderbouwen welke optimalisaties mogelijk zijn, welke investeringen hier tegenover staan en welke opbrengsten hierin kunnen worden behaald. De audit biedt concrete handvatten om jullie organisatie te verbeteren middels Profit.

  “Door CAS realiseerden we pas wat er allemaal mogelijk is in AFAS!”

  Lees onze referentiecases

  Samen aan de slag met het Erasmus MC

  Voor wie we met trots werken

  Maak kennis met de specialisten

  Een groot team van specialisten staat dagelijks voor jullie klaar. Wij worden gelukkig als we jullie echt verder kunnen helpen.
  Professioneel Beheer
  Implementaties
  Onze expertises
  Onze producten
  Neem contact op en ontdek hoe we jou ondersteunen

  Klaar om te starten?

  Eva Verkerk

  Accountmanager
  Eva.Verkerk@conclusion.nl
  Business Done Differently Powered by Conclusion
  © Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
  © Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy