Yellowtail Conclusion voegt fintech ADPI toe aan portfolio

Bundeling van krachten voor meest vooruitstrevende adviesplatform
 
Yellowtail Conclusion kondigt vandaag aan dat het ADPI, het innovatieve hypotheek SaaS-platform voor geldverstrekkers en intermediairs, heeft overgenomen van oprichter Maarten Tellegen en investeerder Beekers Capital. Met de aanvulling van het ADPI SaaS-platform voor hypotheek oriëntatie, advies, bemiddeling en beheer, heeft Yellowtail Conclusion alle componenten in huis voor een digitaal en efficiënt hypotheekproces. Van het eerste klantcontact tot en met actief beheer.

12 september 2023   |   Nieuws   |   Door: Yellowtail Conclusion

Deel

Yellowtail Conclusion voegt fintech ADPI

Matthijs Mons, Managing Director van Yellowtail Conclusion: “Met ADPI beschikken we nu samen met onze reeds bestaande componenten over verreweg het meest moderne, innovatieve en veilige SaaS platform in de markt van financieel advies. De combinatie van het innovatieve ADPI platform binnen de solide Yellowtail Conclusion omgeving is echt uniek. Hiermee komt onze droom om het adviesplatform van de toekomst te ontwikkelen nu wel zeer dichtbij."  

Maarten Tellegen, oprichter ADPI: “Yellowtail Conclusion is voor ons de ideale overnamepartner. Yellowtail’s bereik in de sector zal de groei van ADPI versnellen in de markt voor zowel intermediairs, serviceproviders als geldverstrekkers. Daarbovenop garandeert Yellowtail’s professionele organisatie de stabiliteit en innovatiekracht om het meest vooruitstrevende softwarepakket in de markt te blijven bieden. Een win-win voor alle betrokkenen.”  

ADPI zal worden geïntegreerd in Yellowtail Conclusion en als Hypact Advisor verder gaan. Daarmee wordt ADPI onderdeel van de volledige Hypact Suite met onder meer Hypact, Online Advies, Hypact Hub en Hypact HypotheekAssist. Hiermee is Yellowtail Conclusion in staat om alle partijen in de hypotheekketen te bedienen: van zelfstandig adviseur, via serviceprovider naar geldverstrekker. Oprichter Maarten Tellegen en zijn team blijven betrokken en Maarten zal de onderneming in de toekomst blijven aansturen. De operationele teams zullen nauw samenwerken om een soepele overgang te garanderen. Bestaande klanten van ADPI kunnen erop vertrouwen dat hun lopende projecten en contracten zonder onderbreking zullen worden voortgezet. 

De combinatie zal profiteren van optimale sectorkennis, een uitgebreide talentenpool en de synergiën tussen de twee bedrijven zullen bijdragen aan verdere innovatie en groei.

Over Yellowtail Conclusion  

Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert al 20 jaar digitale en datagedreven softwareoplossingen voor de financiële sector. De missie van Yellowtail is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. De focus ligt daarbij op het creëren van een optimale klantervaring. Dankzij onze domeinfocus heeft Yellowtail Conclusion ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning.

Over ADPI 

Een revolutie voor de hypotheekadviseur. ADPI is een alles-in-een-pakket dat de adviseur via één licentie online via de Cloud toegang geeft tot tools en functionaliteiten als CRM, Advies, Beheer, Communicatie (inclusief op afstand), Data-ontsluiting, Vergelijken, Factureren, Mijn-omgevingen voor de klant, Bemiddelen en diverse Alerts. Het pakket is compleet of modulair af te nemen. ADPI brengt alle processen samen in één systeem in de Cloud en zorgt dat hypotheekadvies, bemiddeling en beheer vele malen sneller kan.

Gesprek tussen Conclusion en klant over digitale transformatie binnen de financiële sector

Conclusion in de financiële dienstverlening

Financiële dienstverlening is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in de financiële dienstverlening?