Over ons

Fresh Ideas, Proven Results

Al meer dan 15 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector.  Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument.

Bezoek onze website www.yellowtail.nl voor meer informatie. 

Yellowtail

Davinci Consulting

Davinci Consulting is de architect van digitale communicatiestandaarden in de Nederlandse hypotheken-, vastgoed- en notariële sector en bedient daarin toonaangevende datanetwerken en aanverwante partijen en sinds 2021 onderdeel van Yellowtail Conclusion. Door het bundelen van de krachten van Yellowtail en Davinci Consulting kunnen we onze klanten in de markten van hypotheken, wonen en notariaat nog beter bedienen. Met deze samenwerking zetten beide partijen een verdere stap naar marktleiderschap op het gebied van digitalisering en vernieuwing in het wonen, lenen en leven domein. Van oriëntatie op de aankoop van een woning tot en met de stap naar de notaris en de levensloop die daarop volgt. 

Bezoek www.davinci-consulting.nl voor meer informatie 

Key control dashboard

Key Control Dashboard is een Yellowtail Solution en onderdeel van het Conclusion ecosysteem. Key Control Dashboard is al meer dan 10 jaar de oplossing voor complexe control en beheersvraagstukken. Wij geloven dat het aantoonbaar In-control zijn op de processen en een effectieve governance, risk en compliance functie bepalend is en een vereiste voor de strategie en het succes van organisaties. U wilt toch ook zelf een In Control Statement, Statement of Compliance of een rechtmatigheidsverklaring afgeven? Een effectieve en efficiënte interne beheersing, risicomanagement en interne controle is daarvoor een essentieel instrument.

Yellowtail
Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Neem contact met ons op

Yellowtail

Yellowtail Conclusion