Financiële dienstverlening

De markt maakt een ingrijpende transitie door. Hoe beweegt de financiële sector mee in een wereld waar high value diensten zijn verworden tot commodity? Hoe verzilver je nieuwe kansen?

Gesprek tussen Conclusion en klant over digitale transformatie binnen de financiële sector

Waar ligt de waarde?

Digitale transformatie geldt als één van de grootste influencers binnen de financiële sector in de komende jaren. De opkomst van platformoplossingen voor klant- en consument en het toepassen van AI en andere emerging technologies stelt de sector voor nieuwe uitdagingen. Maar ze biedt ook kansen. Is jouw organisatie capabel genoeg om zichzelf opnieuw uit te vinden en – nieuwe – waarde toe te voegen?

Wat we zoal doen in de financiële sector

Pensioenen

Icon 8

Keurmerk datakwaliteit: toekomstbestendige pensioengarantie

We ondersteunen pensioenfondsen om de pensioengarantie toekomstbestendig te maken. Als onafhankelijke autoriteit beheren en certificeren we de data van pensioenadministraties. We voeren en leveren het keurmerk datakwaliteit voor de pensioenfondsen.

Icon 6

MyPensionPortal: het portaal van de toekomst

Onze totaaloplossing pensioenportalen helpt pensioenuitvoerders zorgeloos over te stappen naar het portaal van de toekomst. Pensioendeelnemers krijgen meer regie over hun pensioenkeuzes en daarmee hun ‘spaarpot voor later’. Dit vraagt om heldere en transparante communicatie op individueel niveau en slimme systemen die hierin faciliteren.

Icon 4

MyLifeCycle: uitbreiding brondata

MyLifeCycle combineert nieuwe technieken op het gebied van brondata voor het bepalen van kennis en ervaring, risicobereidheid en draagkracht. Passend bij de verschuiving van defined benefit naar defined contribution.

Icon 9

MyLife: uniek robo-advies platform

MyLife is een robo-advies platform. Het activeert en begeleidt consumenten bij hun financiële keuzes en ondersteunt de dienstverlener bij de opbouw van een actieve klantrelatie.

Bankzaken en Verzekeren

Icon 3

HypotheekAssist: voor optimaal hypotheekadvies

HypotheekAssist, een robot, die het optimale hypotheekadvies berekent. De adviseur geeft daarmee de garantie van een optimale hypotheekconstructie. Dat scheelt uw klanten al snel vele duizenden euro’s aan rente. HypotheekAssist is de eerste in de markt die op deze vernieuwende wijze naar hypotheekadvies kijkt.

Icon 1

MyMortgage: servicing platform

Ons data gedreven active servicing platform. Bedoeld om klanten real time integraal inzicht en overzicht in hun financiële situatie te geven. MyMortgage sluit naadloos aan bij de trendverschuiving van transactionele naar duurzame klantrelaties.

icon

Cord Finance: voor doe-het-zelf of omni-channel bediening

CORD Finance is een complete data-integratie oplossing voor de doe-het-zelf of omni-channel bediening van klanten. Het platform verbindt gebruikers en achterliggende systemen in zowel aanvraag- als beheerprocessen.

Compliance

Icon 4

Key Control Dashboard: integraal grip en sturing

Het implementeren van nieuwe wetgeving vraagt een grote governance inspanning. Hoe krijg je vanuit de verschillende organisatieonderdelen een goed beeld of je organisatie aan de geldende wet- en regelgeving voldoet? Onze Enterprise Risk Management software biedt daarbij integraal grip en sturing. Uitdagingen van de diverse control frameworks of AVG-wetgeving zijn zo effectief geborgd.

Icon 9

Enterprise Modules Oplossing, gerelateerd aan Compliancy

Met alle bestaande en ook nieuwe regelgeving, wordt het voor IT-organisatie steeds lastiger om aan te tonen dat hun systemen conform de voorschriften zijn ingericht. Automatisering van deze voorschriften is dan ook een must. Bij Conclusion leveren we een blauwdruk van alle (beveiligings) instellingen op alle relevante server systemen.

Icon 8

Maatwerk in leeroplossingen: zo krijg je compliance tussen de oren

Iedereen in de keten heeft met compliance(regels) te maken. Harder en meer rigide trainen lijkt niet de oplossing. Hoe krijg je dan wel compliance in je cultuur? Onze leermaatwerkoplossingen maken werknemers bewust van privacyrechten en bieden praktische hulp bij de naleving van de wet. Daarvoor kijken we ook graag mee naar de interne processen. Eén van onze credo’s: zorg dat veilig gedrag ook het makkelijkste gedrag is.

Benieuwd naar de praktijk?

a.s.r. innovatieve integratie Virtual Sciences

Integratie levert waarde voor klanten van a.s.r.

Verzekeringsmaatschappij a.s.r. vroeg ons om zijn message broker te migreren naar de allernieuwste versie. Daarbij ging het niet alleen om een upgrade naar de IBM Integration Bus (IIB) maar ook om het toevoegen van nieuwe functionaliteit. Virtual Sciences leverde kennis en menskracht.

Low Code de toekomstverkenner applicatie ontwikkelt voor PGGM

Minder werken? Eerder stoppen?

De ‘toekomstverkenner’ die Yellowtail samen met PGGM ontwikkelde, beantwoordt in 5 minuten essentiële financiële vragen.

Hot Item werkt aan Enterprise Datawarehouse voor BNG Bank

Naar operational excellence

Verbeteren van operational excellence en de rapportage- en datakwaliteit. Daarmee ondersteunt Hot ITem BNG Bank.

Digitale versnelling voor Triodosbank door oriëntatietool

Klantreis in hypotheekketen

Met zijn hypotheekoplossing wil Triodos Bank zijn klanten een betere klantreis bieden. Motto: de klant zelf aan het stuur.

365 dagen 24/7 data management voor het optimaliseren van betalingsmogelijkheden voor CCV

De betaalmarkt van morgen?

Dienstverlener in e-transacties CCV draagt het technisch beheer van zijn SAP-omgeving en Microsoft CRM over aan myBrand.

Datawarehousing biedt steun voor business analytics NWB Bank

Compliant vanuit business value

Dankzij efficiencyslag heeft NWB Bank meer tijd voor het uitvoeren van analyses en het toevoegen van waarde.

Ministerie van Financiën ondergaat digitale transformatie voor meer structuur

Norm-gebaseerd met real-time inzicht

Verantwoording over normenkaders? Het Key Control Dashboard biedt grip en transparantie aan het Ministerie van Financiën.

IT-infrastructuur verbeterd door Puppet van Enterprisemodules

Ontzorging over de grens

Een Duitse financiële instelling zocht een oplossing voor de provisioning van haar IT- infrastructuur en uitrollen van applicaties.

PME ondergaat een digitale transformatie door het verbeteren van UX op hun website

Pensioencommunicatie persoonlijker

Persoonlijke pensioencommunicatie is niet simpel, maar wel noodzakelijk. Met aandacht voor wat mensen zelf kunnen doen.

In samenwerking met Hot ITem heeft de bank een kwalitatief hoogwaardig management-informatiesysteem kunnen realiseren.

Lidwin van Velden

CEO NWB Bank

Samenwerking fnanciele dienstverlening Hot ITem

De Yellowtail consultants onderscheiden zich door uitgebreide kennis van de markt, financiële producten en data delen in combinatie met de realisatie van relevante klantreizen. Die combinatie is redelijk uniek in de markt en zorgt ervoor dat je op dit gebied maximaal ontzorgd wordt.

Erik van Mourik

verantwoordelijk voor FinSnap, AEGON

Erik van Mourik Aegon over samenwerking Yellowtail

Hot ITem is echt een scherpe expert en veranderpartner: ze helpen ons voldoen aan regulatory reporting, met de juiste informatievoorziening én ze helpen ons data beter in te zetten.

John Reichardt

Member Executive Board BNG bank

Samenwerking fnanciele dienstverlening Hot ITem

Met wie we trots samenwerken

Rabobank
ing-bank-logo
ABN AMRO
Virtual Sciences Conclusion asr
Logo CZ
Low Code de toekomstverkenner applicatie ontwikkelt voor PGGM
Logo APG
Nationale Nederlanden logo
ics-logo
BNG Bank
Triodos bank logo
ccv-logo
NWB Bank
Ministerie van Financiën logo
DAK logo
Virutal Sciences Conclusion schadegarant
pme-pensioenfonds-logo
VGZ logo
Obvion hypotheken logo
Argenta logo
Onze marktenCases in deze markt

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt

Richard Jacobs

Richard Jacobs

Client Director Financiële dienstverlening
rjacobs@conclusion.nl