• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Xforce, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Xforce

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Xforce

Sollicitatie proces

Het ziet het sollicitatieproces eruit?

sollicitatieproces

Goed nieuws! Je wilt graag solliciteren naar een baan bij Conclusion Xforce. Hoe nu verder? 

Stap 1 - Jouw sollicitatie

Enthousiast over één van onze vacatures? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton bij de betreffende vacature op een manier die bij jou past én die jij passend vindt voor de functie. Dat kan met jouw cv en/of een motivatiebrief óf… doe het anders! Met ons motto ‘verschil moet er zijn’ dagen we je natuurlijk uit om hier op jouw (authentieke) manier invulling aan te geven.

Behoefte aan meer beleving bij de functie? Bel of mail vooral even, dan brengen we je in contact met de juiste persoon. 

Zie je ons wel zitten als werkgever, maar vind je op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur een open sollicitatie of maak hier een job alert aan. 

Stap 2 - Selectie

We beoordelen jouw sollicitatie met aandacht. Indien er raakvlakken zijn met de vacature, gaan we jouw sollicitatie intern bespreken (dit kan met een inhoudelijke collega zijn, een teamleider of in sommige gevallen de directeur). We streven ernaar om binnen vijf werkdagen te reageren. Duurt het je allemaal te lang? Vraag ons gerust om de status.

Stap 3 - De kennismaking

Indien wij een match zien, word jij uitgenodigd voor een eerste gesprek (via Microsoft  Teams of face-to-face). Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken. Wat zijn jouw talenten en ambities? Wat vind jij belangrijk in een baan én in de rest van het leven? En niet onbelangrijk: wie zijn wij? Waar staan we voor en waar willen we samen met jou naar toe?

Na afloop van het eerste gesprek laten we jou zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent.
Dit doen we altijd telefonisch. Wij hopen jou – of je nou wel of niet bij ons komt werken – altijd nog iets extra’s mee te geven. Of het nu een kans, leermoment, boost of misschien een puzzelstukje is over wat je juist wel of niet ambieert als volgende carrièrestap.

Stap 4 - Het vervolg

Heeft het kennismakingsgesprek ons beide nieuwsgierig gemaakt naar meer? 
Dan volgt er een vervolggesprek met een onze directeur Mark Luursema en fieldmanager Krista Aalsloot. Dit keer gaan we iets dieper in op jouw vaardigheden en expertise en komen ook de arbeidsvoorwaarden aan de orde. Ook proberen we zo goed mogelijk aan te voelen of er een match is tussen jou en het team. Voel je vrij om ons in dit gesprek al jouw prangende vragen te stellen.  

Een referentiecheck of assessment is in sommige gevallen onderdeel van de procedure.

Stap 5 - Let’s celebrate!

Als blijkt dat we echt voor elkaar willen gaan, sturen wij jou binnen enkele dagen een voorstel. Het spreekt voor zich dat we hopen om vervolgens met jou (digitaal of op kantoor) eruit komen. Zodra we weten wanneer jij bij ons aan de slag gaat, gaan wij aan de slag voor jou. We zijn blij met jou als nieuwe collega en willen jou een warm welkom geven. Je ontvangt van ons onder andere een welkomstpakket, laptop, telefoon en voor alle nieuwe collega's is er een Red Pepper Day. Tijdens zo’n Red Pepper Day nemen we je mee in het verhaal achter Conclusion, onze mentaliteit, onze unieke samenstelling en dat waar we in geloven.

Lijkt het je gaaf om kennis te maken? Mij ook!

Mark Luursema

Mark Luursema

Directeur
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies