• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Xforce, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Xforce

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Xforce

Werken bij Conclusion Xforce

Bij Conclusion Xforce ligt de focus op Open Source en Public Cloud. Binnen Open Source is Red Hat onze belangrijkste technologiepartner en zijn wij gespecialiseerd in OpenShift en Ansible. Voor Public Cloud kiezen wij voor AWS. Voor haar professionals is Conclusion Xforce een thuishaven om kennis te delen en te vergaren met vakidioten, waar bevlogenheid en betrokkenheid hand in hand gaan met oprechte aandacht voor het individu en zijn privé. Het is de passie voor ons vak en het enthousiasme waar wij dat mee uitvoeren, wat ons uniek maakt.

Net even anders
Wij geloven in je
Van betekenis zijn

Onze collega's vertellen je meer

Gaaf dat ik bij Conclusion Xforce kan werken met gelijkgestemden op het gebied van OpenSource, Linux en Cloud. Bovendien zijn er voldoende mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen.

Jeroen van de Lockand

DevOps Engineer

Werken bij Conclusion Xforce geeft mij de ruimte om mijn kwaliteiten te benutten vanuit een relatief kleine organisatie, met echt korte lijnen, waarbij je nagenoeg iedereen kent. Ondertussen zijn we vanuit het Conclusion ecosysteem groot genoeg om bij klanten mooie opdrachten te doen en onze kennis en kunde in te zetten.

Marcel Lans

Linux Consultant

Conclusion Xforce heeft een zeer prettige mensgerichte cultuur met een groep fijne vak-idioten. Er is een beleid waarbij je alles tegen elkaar kan en mag zeggen, zelfs tegen de leidinggevenden. Zeer veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het personeel staat voorop in onze organisatie.

Stephan Demeijer

DevOps Engineer bij NS

Onze vacatures

DevOps engineer

Conclusion Xforce

Medior

Nieuwegein

Fulltime 36-40 uur

Conclusion is de naam van ons ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur. Wat ons bindt? Onze drive om met betere, slimmere oplossingen te komen. Door vakmanschap, samenwerking en net een stapje extra te doen. 

Werken bij Conclusion is dus nét even anders. Dat voel je vanaf dag éénHoe verschillend en eigen we ook zijn, één ding herkennen we in elke collega: het lef om voor het allerbeste resultaat te gaan. 

Extra informatie

Sollicitatieproces

Wil je graag bij ons solliciteren? Lees hier ons sollicitatieproces en reageer op een manier die bij jou past!

Wil jij werken bij hét grootste specialistische kennishuis in Nederland?

Bel of email ons.

Mark Luursema

Directeur
Mark.Luursema@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy