Samenwerking tussen Conclusion Xforce en Conclusion Mission Critical

In samenwerking tussen Conclusion Xforce en Conclusion Mission Critical heeft vervolgens de onboarding van NS plaatsgevonden en inmiddels is de reisinformatie op bijna de helft van de stations in Nederland afkomstig van de nieuwe software op het OpenShift-platform van Conclusion Mission Critical.

1 februari 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

xforce klantcase ns

De NS had de wens om de applicaties die heel Nederland voorzien van reisinformatie sneller te ontwikkelen en naar productie te brengen. Hiertoe heeft Conclusion Mission Critical het high-available/high-performance platform dat hier voor nodig is, een state-of-the-art OpenShift containerplatform, opgeleverd. In samenwerking tussen Conclusion Xforce en Conclusion Mission Critical heeft vervolgens de onboarding van NS plaatsgevonden en inmiddels is de reisinformatie op bijna de helft van de stations in Nederland afkomstig van de nieuwe software op het OpenShift-platform van Conclusion Mission Critical.

Uniek Ecosysteem

EEN DYNAMISCHE, WENDBARE VERSCHIJNINGSVORM

Organisaties, bedrijven, instanties: vandaag de dag is iedereen op een of andere manier gelinkt met de ander en werken we naar behoefte in meer of mindere mate met elkaar samen. Zo gezien is de hele werkzame wereld één groot ecosysteem. Een dynamische, wendbare verschijningsvorm.

GEVORMD NAAR DE KLANTVRAAG

Conclusion is zelf georganiseerd als een ecosysteem: een verzameling bedrijven dat zich vormt naar de klantvraag. Soms verenigen we ons om groot te zijn en soms presenteren we ons juist specifiek, als specialist. De klant is daarin leidend. Wij werken daarom snel en effectief binnen elk (eco)systeem. En helpen organisaties om dat ook te doen.

INTERACTEREND MET BESTAANDE SYSTEMEN

Veel organisaties worstelen met hun bestaansrecht. Hetzij negatief, ze moeten zien te overleven, hetzij positief, wat wordt de volgende stap. Zij moeten hun nieuwe vorm en werkwijze vinden binnen hun eigen ecosysteem. Wij weten hoe je nieuwe oplossingen laat interacteren met bestaande systemen, we werken al twee decennia zo.

PRECIES WAT NODIG EN LOGISCH IS

Grote en kleine klanten vragen specifieke dan wel totale dienstverlening. Die bieden wij altijd aan als een samenspel van expertises uit onze verschillende expertisehuizen. Waarbij we onze kracht als wendbare en flexibele speler kunnen invullen. We werken outside-in. Precies wat nodig en logisch is. Dat is de kracht van ons Conclusion ecosysteem.