Rowan begint met het IT-traineeship aan zijn uitdagende reis in de IT

Rowan van den Kieboom begon vorige maand aan het IT-traineeship van Conclusion Xforce. Hij is vastbesloten om zijn carrière in de IT via het traineeship te kickstarten: “Dit is een geweldige kans om mijn vaardigheden in een hoog tempo verder te ontwikkelen.”

4 augustus 2023   |   Blog   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

Foto Rowan

Opgeleid programmeur

Hoewel Rowan geen eerdere werkervaring heeft in de IT-sector, heeft hij een solide achtergrond dankzij zijn opleiding aan Codam: “Een programmeeropleiding waar ik vanaf nul werd opgeleid tot programmeur.” De IT-trainee deed daar een schat aan kennis op. "Het is een zeer interessante opleiding en ik heb daar veel geleerd.” Op die basis kan Rowan nu verder bouwen, met de hard en soft skills die hij opdoet tijdens het IT-traineeship van Conclusion Xforce.

Pittig IT-bootcamp

Als we het hebben over de uitdagingen die hij verwacht, geeft Rowan toe dat de IT-bootcamp waarmee hij en zijn mede-trainees het IT-traineeship aftrappen, pittig kan worden. “Maar ik kijk er vooral naar uit. Ik ben vastberaden om uit mijn comfortzone te stappen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.” Rowan is dan ook niet bang voor uitdagingen; hij omarmt ze juist.

Doelen behalen, maar vooral ook met veel plezier aan het werk zijn.

Rowan

Groeien als IT-professional

Gevraagd naar waar hij het verschil gaat maken tijdens zijn IT-traineeship, geeft Rowan bescheiden toe dat hij nog niet precies weet op welk gebied hij zijn stempel zal drukken. Maar één ding is zeker: “Ik ben gemotiveerd en vastberaden om te groeien.” Over vijf jaar hoopt de IT-trainee dichter bij zijn doelen te zijn. "Ik ben vooral geïnteresseerd in cloud security.” Deze groeiende tak van IT wekt Rowans nieuwsgierigheid en hij ziet het als een boeiende en uitdagende richting voor zijn carrière. Natuurlijk wil hij ook plezier hebben in zijn werk: “Dat is van cruciaal belang voor het behalen van succes.”

Veel (werk)geluk

Met zijn frisse perspectief, sterke motivatie en vastberadenheid om te groeien, is Rowan als IT-trainee een veelbelovende aanwinst voor Conclusion Xforce. Het traineeship biedt hem de perfecte gelegenheid om zijn talenten verder te ontplooien en zijn ambities in de IT waar te maken. We wensen Rowan veel (werk)geluk tijdens zijn IT-traineeship.

Nieuwsgierig naar meer?