Red Hat Summit '23 Recap: Ontdek de Toekomst van Open Source

Bereid je voor op een roodgekleurde kennissessie! We brengen je namelijk het laatste nieuws van Red Hat Summit 2023 en er is één highlight die je absoluut niet wilt missen: Ansible Event Driven automation!

31 mei 2023   |   Evenement   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

Recap Summit 2023

Ansible Event Driven automation opent deuren naar een wereld waarin IT-beheer een fluitje van een cent wordt. Met Ansible's flexibiliteit en de mogelijkheid om taken en processen te automatiseren op basis van events, zul je versteld staan van de mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Ook worden verschillende andere nieuwtjes waaronder AI (Project Wisdom) en OpenShift (Skupper, Submarine, Hosted Control Plane) gedeeld.

Of je nu een ervaren infra architect bent die op zoek is naar de nieuwste technologieën, of een engineer die zijn toolkit wil uitbreiden, deze kennissessie is voor jou. Onze sprekers, Henk den Hartog, Arjan Braam, Allard Berends, Michel van der Wolf en Jorgen van der Meulen, delen de nieuwste inzichten, praktijkvoorbeelden en best practices getoond op de Red Hat Summit!

Agenda
17.30 - 18.00 uur Inloop
18.00 - 18.30 uur Eten
18.30 - 20.30 uur Sessie: Red Hat Summit '23 Recap