Met het IT-traineeship zet Chezley zijn eerste stappen in de IT

Recent is Chezley van Veen ook begonnen aan het IT-traineeship bij Conclusion Xforce. "Ik was op zoek naar een baan in de IT, Conclusion Xforce kwam langs op LinkedIn en het sprak me gelijk aan”, zegt hij enthousiast.

28 juli 2023   |   Blog   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

Foto Chezley van Veen

Groeien vanuit een solide basis

Met een achtergrond in Bioinformatica aan de hogeschool in Leiden heeft Chezley een solide basis in de wetenschappelijke wereld. Echter, na verloop van tijd werd het voor hem duidelijk dat dit niet de perfecte studie voor hem was, en daarom ging hij op zoek naar een baan in een richting die hij leuker vond. Hoewel hij nog geen werkervaring heeft in de IT, heeft Chezley verschillende bijbaantjes gehad, zoals bij PostNL en Kruidvat. “Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding veel ervaring opgedaan met groepsprojecten, waardoor ik in teams leerde werken.”

Als ik hard werk, ligt er een mooie carrière in het verschiet bij Conclusion Xforce.

Chezley

Tandje bijschakelen

Gevraagd naar de grootste uitdaging tijdens het traineeship, geeft Chezley aan dat de overgang van een rustige periode naar een fulltime werkweek een uitdaging zal zijn. "Ik heb de afgelopen tijd bijna geen verplichtingen gehad, omdat ik was gestopt met mijn studie en op zoek was naar een baan." Nu hij die in het IT-traineeship van Conclusion Xforce gevonden heeft, is Chezley vastbesloten er een succes van te maken. “Ik zeg altijd van mezelf dat ik dingen snel oppak, dus ik hoop dat ik me daarin kan bewijzen en daarmee het verschil kan maken."

Een nieuwe richting

De vraag waar hij zichzelf over vijf jaar ziet, is een lastige voor de IT-trainee. Hij heeft echter een duidelijk doel voor ogen: "Idealiter zou ik het liefst een stabiele, goed verdienende baan hebben waar ik plezier uithaal. En ik denk dat als ik hard werk, ik dit kan realiseren bij Conclusion Xforce." Met zijn motivatie om een nieuwe richting in de IT in te slaan, zijn bereidheid om te leren en zijn vastberadenheid om het verschil te maken, kijkt Chezley vol vertrouwen uit naar het IT-traineeship.

Nieuwsgierig naar meer?