IT-trainee Thijs brengt een diverse mix van kennis en vaardigheden mee

De ambitieuze Thijs Breukel is in juli van start gegaan met zijn IT-traineeship bij Conclusion Xforce. Hij koos bewust voor dit traineeship om een nieuwe richting in zijn carrière te verkennen. Thijs legt uit: "Na het afronden van een opleiding Back-End Development, wilde ik graag eerst nog verder leren, het liefst al in combinatie met werk. Zodoende kwam ik uit bij het IT-traineeship van Conclusion Xforce."

21 juli 2023   |   Blog   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

Thijs Breukel

Thijs’ leven vóór de IT

Met zijn achtergrond in Logistiek & Economie en recente focus op Back-End Development, brengt Thijs een diverse mix van kennis en vaardigheden naar zijn nieuwe rol. Voordat hij de overstap maakte naar de IT, deed hij bijna tien jaar werkervaring op in verschillende rollen binnen de logistiek, zoals expediteur, planner en supply chain manager. Daarvoor heeft hij ook enkele jaren gewerkt in de gastvrijheidssector.

Van Chili naar Nieuwegein

Thijs’ meest recente baan was in finance, waar hij als business development manager werkte voor een financieel adviesbureau in het Zuid-Amerikaanse Chili. Als hem wordt gevraagd naar de grootste uitdaging tijdens het IT-traineeship, erkent Thijs dat de overgang naar een fulltime werkweek een aanpassing kan zijn. "Ik ben net terug in Nederland en het is alweer even geleden dat ik van maandag tot en met vrijdag gewerkt heb. Dat wordt waarschijnlijk het pittigst in het begin, maar ik zie het desalniettemin met vertrouwen tegemoet."

Ik wil bijdragen aan een naadloze samenwerking tussen commercie en techniek.

Thijs

Volop ervaring

Thijs is vastbesloten om het verschil te maken tijdens zijn traineeship. Hij gelooft dat zijn brede ervaring in verschillende vakgebieden, industrieën, talen en landen een waardevolle bijdrage zal leveren. Gevraagd naar waar de IT-trainee zichzelf ziet over vijf jaar, antwoordt hij: "In een rol waarin ik kan bijdragen aan een naadloze samenwerking tussen commercie en techniek." Met zijn motivatie en diversiteit aan kennis en ervaringen zal Thijs ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn voor het Conclusion Xforce-team. We kijken uit naar zijn groei en bijdrage aan de organisatie.

Nieuwsgierig naar meer?