Conclusion Xforce is World-class Workplace 2023-2024: ‘Trots op wat we samen neerzetten’

Met veel genoegen maken wij bekend dat Conclusion Xforce is onderscheiden als World-class Workplace 2023-2024. De onderscheiding is toegekend door Effectory, Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

17 juli 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

world class workplace

Medewerkers als onderscheidend vermogen

Mark Luursema, directeur van Conclusion Xforce, is trots op de onderscheiding, die volledig gebaseerd is op de mening van onze medewerkers. “Dit is een bevestiging van wat we geloven; namelijk dat medewerkers de basis van het onderscheidend vermogen van Conclusion Xforce zijn. Deze erkenning bevestigt dat we trots mogen zijn op wat we samen neerzetten.”

Over World-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop. Organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Kernwaarden verankerd in de cultuur

Ook afgelopen jaar werd Conclusion Xforce erkend als World-class Workplace. “Dit bevestigt dat onze gewaardeerde collega’s ervaren dat zij worden gezien en gehoord”, zegt Mark. “Onze uitdaging is om hun wensen en belangen af te stemmen op die van de organisatie en daar slagen wij goed in. De hoge scores op veiligheid en inclusie bevestigen ons beleid en de reden om deze kernwaarden op te nemen in onze cultuur. Kennisdeling is een belangrijke andere kernwaarde, die actief wordt bedreven door onze collega’s onderling. De waardering die zij hiervoor uitspreken, is bovenal hun eigen prestatie. Dit jaar starten wij een project rondom duurzaam ondernemen. Daarmee geven we invulling aan de wens van onze collega’s om daar versneld stappen in te maken.”

Hoge employer Net Promotor Score

Conclusion Xforce heeft een organisatiebrede survey gehouden, waarin collega’s werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Conclusion Xforce is uitgeroepen tot World-class Workplace omdat de employer Net Promotor Score (eNPS) en de werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten we dat onze hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.

Hét bewijs van een goede werkgever

Vijftien jaar geleden begon Effectory met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat medewerkers het verschil maken. Het keurmerk World-class Workplace is niet te koop. Organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten hét bewijs is dat ze bij een goede werkgever terechtkomen.

Meer weten?

Over onsOnze expertisesOnze vacaturesOnze collega's

Ook op zoek naar een fijne werkplek?

Mark Luursema

Mark Luursema

Directeur
Mark.Luursema@conclusion.nl