Conclusion Xforce is World-class Workplace 2022

Wij maken met trots bekend dat Conclusion Xforce is onderscheiden als World-class Workplace 2022. Een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen.

15 februari 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

Word Class Workplace 2022 logo

Medewerkers maken het verschil

Effectory begon 15 jaar geleden met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij én wij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken.

Hoge werkgeverschapsscores

In een organisatiebrede survey vroegen wij onze medewerkers hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Dat zorgde bij Conclusion Xforce voor hoge eNPS- en werkgeverschapsscores en dus de eer uitgeroepen te worden tot World-class Workplace. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten de organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden zeker dat hun hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset. 

Bevlogen en betrokken

Het is de passie voor ons vak en het enthousiasme waar wij dat mee uitvoeren, wat ons uniek maakt. Of je nu met een lange baard op een Harley rijdt of graag in pak naar de klant gaat, we zijn allemaal vakidioten op het gebied van Open Source en cloud. Dat is dus fijn samenwerken en makkelijk kennis uitwisselen. "De betrokkenheid en bevlogenheid van onze medewerkers is enorm gegroeid", zegt een trotse Mark Luursema, directeur bij Conclusion Xforce. "Een fantastische erkenning voor het werk wat we doen. Want werkgeluk creëren gaat niet vanzelf. Dat is keuzes maken en hard werken. We zullen de feedback van onze medewerkers zeker blijven gebruiken om goed te luisteren, te leren en onze organiatie te blijven verbeteren."

Meer weten?

Over onsOnze vacaturesOnze expertisesNieuws & blogs