Conclusion Xforce en Dynatrace slaan handen ineen om digitale transformatie te versnellen en de gebruikerservaring te optimaliseren

- Persbericht - 

Nieuwegein, 4 november 2021 - Conclusion Xforce en Dynatrace hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Als Dynatrace Authorised Partner zal Conclusion Xforce zijn specialistische kennis en ervaring rond open source-technologie en cloud, infrastructuur en monitoring inzetten bij de implementatie van het intelligente full stack observability platform van Dynatrace. Dit als onderdeel  van het bredere servicesportfolio van Conclusion Xforce, dat zich bezighoudt met het ontwerpen, bouwen en verbeteren van bedrijfskritische ICT-infrastructuur. Samen willen de twee bedrijven de business insight binnen complexe en dynamische cloudomgevingen van hun relaties vereenvoudigen. Klantloyaliteit en digitale eindgebruikerservaringen staan daarbij centraal.

4 november 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

Mark en Sebastiaan

Dynatrace full stack intelligent observatibility platform

Het intelligente observability platform van Dynatrace stelt organisaties met behulp van artificial intelligence en automation in staat hun hele IT-omgeving eenvoudig en efficiënt te monitoren op prestaties, veiligheid en gebruikerservaring – over alle technologieën, platformen en applicaties heen, zowel in de cloud als on-premise. Ze hebben hun IT-omgeving volledig in kaart, zonder dat er enige code aan te pas komt. Verstoringen of afwijkingen worden proactief gesignaleerd en geanalyseerd. Door het partnership met Dynatrace kan Conclusion Xforce zijn klanten een integrale oplossing bieden voor het bouwen en monitoren van platformen en applicaties binnen hybride IT-omgevingen.

Nachtrust as-a-service

Mark Luursema, directeur van Conclusion Xforce: “Bij Conclusion Xforce zijn we steeds meer bezig met het ontwikkelen van hybride IT-omgevingen, waarin componenten eenvoudig van het ene platform naar het andere overdraagbaar zijn. Met Dynatrace is het mogelijk de hele omgeving op ieder niveau te monitoren, van legacysystemen tot cloudapplicaties en microservices. Zo kunnen we onze klanten ‘nachtrust-as-a-service’ bieden en de user experience borgen. Dat is ontzettend belangrijk, want de platformen en applicaties die we voor onze klanten realiseren zitten vaak in het hart van de maatschappij, van finance en transport tot de overheid. In een wereld die steeds verder digitaliseert, met een 24/7-cultuur, moeten mensen daarop kunnen vertrouwen.” 

Single source of truth

Dynatrace en Conclusion Xforce zijn in meerdere opzichten een goede match, zegt partner sales manager Sebastiaan Vingerhoed van Dynatrace. “In een jaar tijd zijn we wereldwijd gegroeid van 2.000 naar 3.000 mensen. Bij die snelle groei hebben we gespecialiseerde kennispartners zoals Conclusion Xforce nodig. Conclusion Xforce heeft niet alleen veel expertise rond open source, cloud, infrastructuur en monitoring in huis, maar werkt net als wij samen met partners zoals Red Hat en AWS. Onze relaties zijn eveneens dezelfde: grote organisaties met vaak complexe, heterogene (multi)cloudomgevingen die moeten voldoen aan de wensen van veeleisende digitale eindgebruikers en vaak ook een belangrijke  maatschappelijke functie hebben. Ook de aanpak en cultuur van Conclusion Xforce en Dynatrace sluiten op elkaar aan. Wij geloven allebei in een pragmatische aanpak, gericht op de behoeften van klanten en hun gebruikers. Met ons platform en de kennis en kunde van Conclusion Xforce kunnen we organisaties een ‘single source of truth’ bieden over hun IT-omgeving om zo technische hick-ups te voorkomen en de tevredenheid van gebruikers te verhogen.” 

Over Dynatrace

De software intelligence van Dynatrace® maakt de cloud minder complex en versnelt digitale transformatie. Met grootschalige, geautomatiseerde en intelligente observability biedt het complete monitoringplatform van Dynatrace nauwkeurig inzicht in de prestaties en veiligheid van applicaties, de onderliggende infrastructuur en alle gebruikerservaringen. Zo kunnen organisaties sneller innoveren, efficiënter samenwerken en meer waarde leveren, met veel minder moeite. Daarom vertrouwen ‘s werelds grootste bedrijven op Dynatrace voor het moderniseren en automatiseren van hun cloudactiviteiten, het sneller releasen van software en het leveren van ongeëvenaarde digitale ervaringen.

Over Conclusion Xforce

Conclusion Xforce is het grootste specialistische kennishuis op het gebied van Linux, containerisatie, automation, AWS, DevOps en monitoring in Nederland. Als specialist in open source-technologie en met diepgaande cloud-, infra- en monitoringkennis richt Conclusion Xforce zich op het ontwerpen, bouwen en verbeteren van bedrijfskritische ICT-infrastructuur. Deze diensten worden geleverd op basis van een bewezen trackrecord, als duurzaam partner van Red Hat, AWS, Nagios en nu ook Dynatrace. Conclusion Xforce maakt deel uit van Conclusion, een ecosysteem van 30 expertbedrijven op het vlak van businesstransformatie en IT-services.

Meer weten?

MonitoringOver onsOnze expertisesOnze vacatures

Wil je meer weten of ben je benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

Jørgen van der Meulen

Jørgen van der Meulen

Manager Projecten