Cloud Solutions

Conclusion Xforce is Advanced Consulting Partner van AWS

xforce Cloud

Met Red Hat’s Openstack slaan wij de brug naar jouw eigen infrastructuur en bouwen wij een Open Hybrid Cloud infrastructure en managen deze met Ansible of Cloudforms. 

Wendbaar en weerbaar

De coronacrisis heeft veel organisaties doen inzien dat hun eigen infrastructuur onvoldoende kon mee-ademen met de plotselinge krimp of juist groei van hun omzet. Deze wendbaarheid maar ook de weerbaarheid van hun infrastructuur is steeds vaker onderwerp van gesprek. Onze Cloud Experts van ontwerpen, bouwen, automatiseren en optimaliseren nieuwe en bestaande, op AWS en Azure gebaseerde cloudplatformen die organisch reageren op wisselende capaciteitsbehoefte en eventuele bedreigingen van buitenaf.

Amazon Web Services is met een marktaandeel van 31% in de cloud infrastructure services, by far het grootste platform, gevolgd door Microsoft Azure met 20% (feb. 2021). De services die AWS aanbiedt in haar Marketplace, worden ontwikkeld door een grote verscheidenheid aan partijen als gevolg van het Open Source Model. Voor IaaS toepassing biedt AWS een schaalbare en hoog automatiseerbaar platform, wat zelfs geschikt is voor Big Data toepassingen.

Conclusion Xforce is Advanced Consulting Partner van AWS en biedt samen met haar zusterwerkmaatschappijen Conclusion Mission Critical en Conclusion Application Innovation een compleet scala aan diensten voor de ultieme cloud-ervaring.

Technical coach Cloud

Veel mensen realiseren zich niet dat de cloud, mits goed ingericht, vaak veiliger is dan on-premises omgevingen. Conclusion Xforce is AWS Advanced Consulting Partner en helpt de cloud omgeving zowel schaalbaar als veilig in te richten. Onze specialisten hebben niet alleen veel ervaring in het toepassen van AWS, ze hebben ook de vereiste certificeringen.

Frederique Retsema

Frederique Retsema

Wil je ook aansluiten bij ons expert-team Cloud?

Mark Luursema

Mark Luursema

Directeur
Mark.Luursema@conclusion.nl