Reisinformatie sneller ontwikkelen en naar productie brengen

De NS had de wens om de applicaties die heel Nederland voorzien van reisinformatie sneller te ontwikkelen en naar productie te brengen. Hiertoe heeft Conclusion Mission Critical het high-available/high-performance platform dat hier voor nodig is, een state-of-the-art OpenShift containerplatform, opgeleverd. 

Klant

NS

Logo van NS

Markt

Reizigersvervoer

Publicatiedatum

11 december 2020

xforce sfeerfoto bij de klantcase van ns

Bedrijfskritische omgeving

In samenwerking tussen Conclusion Xforce en Conclusion Mission Critical heeft vervolgens de onboarding van NS plaatsgevonden en inmiddels is de reisinformatie op bijna de helft van de stations in Nederland afkomstig van de nieuwe software op het OpenShift-platform van Conclusion Mission Critical. 

Conclusion Ecosysteem

Binnen het Conclusion Ecosysteem hebben wij de beschikking over een grote verscheidenheid aan technische expertise. Deze kunnen we combineren met kennis en ervaring op het gebied van een mensgerichte veranderaanpak vanuit Conclusion Implementation. Met deze krachtige combinatie zijn we dagelijks samen met onze klanten actief om kleine stapjes vooruit te zetten in hun digitale transformatie. 

Reizigersvervoer

Conclusion in het reizigersvervoer

Reizigersvervoer is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in het reizigersvervoer?