Bij AMIS Conclusion krijg je de vrijheid én het vertrouwen om je werk op je eigen manier te doen.

Werken in een vakgebied dat zich blijft ontwikkelen. Henk Jan van Wijk doet het al dertien jaar met veel plezier bij AMIS Conclusion. Waarom hij het al zo lang naar zijn zin heeft? Dat is duidelijk. “Ik was op zoek naar een werkgever die mij meer doorgroeimogelijkheden kon bieden. En dat die er bij AMIS Conclusion waren was gelijk duidelijk. Er heerst een relaxte en informele sfeer. Een werkomgeving waar je fouten mag maken, kennis met elkaar deelt én elke dag weer nieuwe dingen leert.”

30 oktober 2023   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Henk Jan van Wijk, principal consultant AMIS Conclusion

Grote klanten

“Bij AMIS Conclusion leggen we de basis voor datagedreven werken. Met behulp van IT maken we het werk van onze klanten makkelijker. Mijn focus? Het ontsluiten van gegevens. Om daaruit vervolgens de zinnige informatie inzichtelijk te krijgen. Omdat we samenwerken in een groot ecosysteem met verschillende bedrijven, bedienen we vaak grote klanten. Door de brede kennis die we door de verschillende Conclusion-bedrijven in huis hebben, is geen project of opdracht te groot.”

Je eigen tempo

“Je bepaalt je eigen tempo. En ook waar jij beter in wil worden. Heb je interesse in Azure of DevOps of word je toch liever een IoT-developer? Er zijn intern ongelofelijk veel mogelijkheden. Past iets écht niet bij je? Dan kan je dit altijd bespreken en kijk je samen met een hr-medewerker of een teamleider wat de opties zijn. Naast de verschillende doorgroeimogelijkheden zijn er veel interessante thema´s waarin je de verdieping kan opzoeken. En hierin krijg je altijd goede begeleiding.” 

Jij bepaalt de koers die je vaart. Bij AMIS Conclusion krijg je de vrijheid om het werk te doen zoals je dat zelf wil.

Henk Jan van Wijk, principal consultant bij AMIS Conclusion

Kennis delen we met elkaar

De IT-sector ontwikkelt zich snel. En dat maakt werken in deze branche ook zo leuk. Elke dag sta je weer voor nieuwe projecten en nieuwe uitdagingen. Ik vind het mooi om dingen uit te zoeken die niet voor de hand liggen. Daar haal ik echt plezier uit. Na dertien jaar leer ik nog steeds nieuwe dingen en kan ik mijn kennis toch steeds weer vergroten. Bij Conclusion heb je de voordelen van werken in een kleine club met korte lijntjes. En tegelijkertijd hebben we brede kennis over businesstransformatie en IT-services. Een win-winsituatie. Bij AMIS Conclusion, maar ook met de andere Conclusion-bedrijven uit het ecosysteem, organiseren we daarom vaak kennissessies. Op die manier leren we meer over elkaars vakgebied. Zo leren we van én met elkaar.

Het geeft veel voldoening om te mogen werken aan maatschappelijke projecten waarmee we echt van betekenis zijn voor mensen.

Henk Jan van Wijk, principal consultant bij AMIS Conclusion

Een duurzame energietransitie

“Ik haal de meeste inspiratie uit een open vraag. Een nieuwe uitdaging waar we dingen weer net anders moeten aanpakken. Een mooi voorbeeld is het project waar ik aan meewerk voor Eneco. Wij helpen Eneco met de stabiliteit van het energienetwerk. Zoals zon- en windenergie. Daarvoor hebben wij in samenwerking met Conclusion Mission Critical een IoT-platform gerealiseerd. Door middel van dit platform kan Eneco onder andere de windmolens op afstand aansturen. Hoe mooi is het dat we door een samenwerking binnen Conclusion zo’n grote klant mogen bedienen? Mede dankzij ons hebben alle huishoudens in Nederland stroom. En bouwen we met behulp van data en IT mee aan een duurzame toekomst.”

Meegaan in ontwikkelingen

“Er zijn bedrijven die al jarenlang hetzelfde doen. En blijven hangen in oude werkwijzen. Bij AMIS Conclusion is dit zeker niet het geval. Mijn werk zag er vijf jaar geleden al heel anders uit dan nu. Het is goed om te zien dat we bij AMIS Conclusion meebewegen met de tijd. En de laatste ontwikkelingen die daarbij komen kijken. En dat is ook hard nodig. We vragen ons continu af of we dingen nog wel zo slim mogelijk doen. Bij AMIS Conclusion omarmen we nieuwe ideeën, nieuwe mensen en nieuwe manieren van werken.“

Werken aan een duurzame energietransitie

Bij Conclusion werk je aan projecten met impact op de maatschappij. Het IoT-platform dat wij ontwikkelden voor Eneco geeft hen inzicht in data voor de besturing van o.a. windmolens. Henk Jan werkte samen met Elsi van Conclusion Mission Critical aan dit project. Vanuit hun eigen rol en expertise én hun eigen Conclusion-bedrijf. Meer weten over dit project, de samenwerking én over Henk Jan en Elsi?

Nieuwsgierig naar meer?

Werken bij ConclusionAlle Conclusion vacaturesNieuws & Events