Samen werken aan factbased improvement

Hoe zorg je ervoor dat je de maximale waarde uit data haalt en hoe laat je data voor jou werken? Dat zijn vraagstukken waar Meike en Skip zich dagelijks mee bezighouden. Bekijk de video en ontdek hoe Meike en Skip door middel van Factbased improvement klanten helpen bij het behalen van hun doelstellingen.

30 maart 2022   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Meike en Skip

Veel bedrijven kampen met een wildgroei van systemen en databases en dat leidt tot onbetrouwbare gegevens en tegenstrijdige conclusies. Dat terwijl betrouwbare data essentieel is, je klant moet er op kunnen sturen. Alleen de juiste data zorgt voor een betrouwbare basis voor alle beslissingen en draagt daardoor bij aan het behalen van de doelstellingen.

Onze aanpak heeft veel van onze klanten geholpen om beter te presteren dan hun concurrenten. Dat is een belangrijke drijfveer voor Meike en Skip. Samen met hun klanten werken ze toe naar de juiste technische omgeving en databeheerorganisatie in end-to-end dataketens, waarin multidisciplinaire teams adequaat en gericht ontwerpen, ontwikkelen en continu waarde leveren. In de video vertellen Meike en Skip meer over hun werk en motivatie.

Waardoor ik elke dag met een glimlach naar werk ga? Dat is de sfeer in combinatie met daadwerkelijk het verschil maken.

Skip van der Meer, Data Consultant bij Yellowtail

Wat we vaak doen is de tunnel van twee kanten graven.

Meike Buning, Business Intelligence Specialist bij Hot ITem
Werken bij ConclusionAlle Conclusion vacaturesNieuws & Events