Overheid
Overheid
Openbaar vervoer
Openbaar vervoer
Gezondheidszorg
Gezondheidszorg
Financiën
Financiën

In deze sectoren zijn wij ijzersterk

Digitalisering overstijgt de grenzen tussen sectoren. Daarom komt u Conclusion in alle branches tegen. Maar bepaalde sectoren stellen specifieke eisen. Dan wilt u in zee met een partner die de ins en outs van uw werkveld begrijpt en beheerst. We kennen het klappen van de zweep en spreken uw taal. We nemen u graag mee in vier van de vele sectoren waarin we actief zijn.  • Gezondheidszorg

  Dit zal u zéker een zorg zijn

  Transparantie, aangescherpte wet- en regelgeving en kostenreductie dicteren de digitale agenda binnen de gezondheidszorg. Tegelijkertijd staat u voor uitdagingen rond vergrijzing en menselijke zorg, en zijn fusies en overnames nog steeds aan de orde van de dag. Hoe tackelt u deze kwesties binnen uw instelling en profiteert u tegelijk van de kennis die uit ‘uw‘ Big Data te halen is? Want uiteindelijk besteedt u uw kostbare tijd toch het liefst aan ‘echte’ zorg voor uw cliënt.

  Lees meer
 • Overheid

  De naderende digitaliseringsgolf confronteert de overheid met fikse uitdagingen.
  Lees meer
 • Finance

  De toenemende individualisering in onze digitaliserende samenleving leidt tot nieuwe (maatschappelijke) vragen.
  Lees meer
 • Openbaar vervoer

  Onze infrastructuur vormt de levensader van ons drukbereisde Nederland. Treinen en bussen rijden bij de gratie van afstemming en communicatie.
  Lees meer
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?