In het hart
van de Nederlandse
maatschappij

In deze sectoren en domeinen zijn wij ijzersterk

Digitalisering overstijgt de grenzen tussen sectoren. Daarom komt u Conclusion in alle branches tegen. Maar bepaalde sectoren stellen specifieke eisen. Dan wilt u in zee met een partner die de ins en outs van uw werkveld begrijpt en beheerst. We kennen het klappen van de zweep en spreken uw taal. We nemen u graag mee in vier van de vele sectoren waarin we actief zijn. 

 

Met onze domeinen organiseren we ons portfolio van onze bedrijven rond de actuele trends en klantvragen vanuit onze twee hoofdproposities Digital Transformation en Digital Process Outsourcing. Zo zijn we ook via deze expertisegebieden zichtbaar en vindbaar. We nemen u graag mee in de domeinen waarin we actief zijn.  • iStock 637243370 111979009534

  Food & Agri

  Kijk vooruit, kijk opzij

  Veilig, verantwoord, slim en persoonlijk voedsel staat of valt met geoliede afstemming binnen uw bedrijf en de agri- en foodsector.


  Lees meer
 • iStock 92249499 XXLARGE 111979008427

  Gezondheidszorg

  Dit zal u zéker een zorg zijn

  Transparantie, aangescherpte wet- en regelgeving en kostenreductie dicteren de digitale agenda binnen de gezondheidszorg. Tegelijkertijd staat u voor uitdagingen rond vergrijzing en menselijke zorg, en zijn fusies en overnames nog steeds aan de orde van de dag. 


  Lees meer
 • iStock 472579508 111979007932

  Overheid

  Dichter bij de burger

  De naderende digitaliseringsgolf confronteert de overheid met fikse uitdagingen. Maar tegelijk biedt ze óók ongekende kansen. Met een slimmere aanpak van uw processen groeit uw dienstverlening naar een maximale waarde voor de burger – waarvan ook het overheidsapparaat zelf profiteert.


  Lees meer
 • iStock 488412594 111979008293

  Openbaar vervoer

  Naar blije klanten en veilige mobiliteit

  Onze infrastructuur vormt de levensader van ons drukbereisde Nederland. Treinen en bussen rijden bij de gratie van afstemming en communicatie.


  Lees meer
 • Domeinen specials

  Specials

  Zekerheid vandaag voor de wendbaarheid van morgen. Hoe kun je versnelling aanbrengen? Je klanten nog beter bedienen? Ook morgen wendbaar zijn voor nu nog onbekende kansen?

   


  Lees meer
 • smart industry 111935391740

  Smart Industry

  De Nederlandse maakindustrie wordt steeds slimmer door toepassing van digitale technologie. Externe factoren zoals klimaatverandering, het dichtdraaien van de gaskraan, duurzame productie, veeleisende klanten en een dynamische markt vragen om een intelligenter, efficiënter en wendbaarder productieproces gericht op de klant. Wilt u weten wat Conclusion doet op het gebied van Smart Industry en hoe wij u kunnen helpen?


  Lees meer
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?