Nieuw IT-traineeship start in februari

Virtual Sciences Conclusion nieuw IT-traineeship start in februari

20 oktober 2020   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Virtual Sciences Conclusion nieuw IT-traineeship start in juni

Nieuwe trainees!

Opleiden, ontwikkelen en groeien daar gaan we voor tijdens het Virtual Sciences traineeship dat in februari weer van start gaat. Het traineeship bestaat uit een driejarig programma waar de trainees worden klaargestoomd tot Data Integratie Specialist. Niet zomaar een Data Integratie Specialist maar tot een adviseur met vakinhoudelijke kennis. Die zakelijke behoefte vertaalt naar slimme IT-oplossingen en klant op niveau weet te adviseren.

Het klaarstomen begint met de DE TECHNISCHE BOOTCAMP waarin het fundament voor de komende jaren wordt gelegd. Per trainee wordt een meerjarig groeiplan gemaakt die in lijn is met het technisch plan en afgestemd op de persoonlijke doelstellingen. Door middel van trainingen en hands-on opdrachten wordt kennis op specifieke domeinen vergaard. Maar belangrijker nog trainees worden on the job opgeleid en intensief gecoacht door ervaren collega Integratiespecialisten. Zo leren zij op een praktische manier de kneepjes van het vak, maar zijn ze ook al direct van toegevoegde waarde bij een van onze A-merk klanten.

Continue ontwikkelen

IT ontwikkelt snel, wat vandaag nieuw is kan morgen als oud worden ervaren. Als ervaren data en integratie specialist nemen wij de verantwoordelijkheid voor onze klanten om de best passende IT-oplossingen te bieden. Daar leiden we onze trainees ook in op. We verwachten van hen een jaarlijkse individuele eindopdracht/-presentatie waar een concrete klantvraag in is uitgewerkt. Welke wordt beoordeeld door de architecture board.

De toegevoegde waarde van Virtual Sciences is dat onze IT-consultants diepgaande kennis hebben waarmee ze de klant op maat adviseren. Maar dan wel vanuit de ervaring, namelijk dat zij daadwerkelijk met de ‘poten in de klei’ hebben gestaan en weten met welke valkuilen de klant te maken heeft. Juist deze samenwerking heeft Virtual Sciences met verschillende klanten.

Kom jij ons IT-team versterken?

Virtual Sciences Conclusion Jos Smits

Jos Smits

Chief Technology Officer