Rens kickstart zijn carrière met het IT-traineeship van Conclusion

IT-trainee Rens Spiljard koos voor het traineeship omdat hij bij Conclusion voldoende tijd krijgt om verschillende richtingen binnen de IT goed te leren kennen. “Zo kan ik uiteindelijk een weloverwogen beslissing maken over waarin ik me verder wil specialiseren.”

22 februari 2022   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

IT-traineeship van Conclusion

Weloverwogen beslissing maken

Rens kijkt ernaar uit om tijdens zijn IT-traineeship begeleid te worden door een senior buddy. “Ik verwacht veel van hem of haar te kunnen leren.” Rens start nu een carrière in de IT, maar deed een niet-alledaagse studie: “Ik heb biologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Hier specialiseerde ik mij in moleculaire plantenbiologie.”

Tijdens het bootcamp leer je in een hoog tempo veel over IT

Rens

Harde werker, rustig karakter

Ervaring in de IT heeft Rens nog niet. “Wel had ik bijbaantjes naast mijn studie. Ik werkte bij tuincentra, een fruitbedrijf en als technisch tekenaar bij het bedrijf van mijn vader. Nu ik aan het IT-traineeship begin, verwacht ik de meeste uitdaging tijdens het bootcamp. Hier wordt in een hoog tempo veel stof behandeld. Uiteindelijk hoop ik het verschil te kunnen maken met mijn leergierigheid, harde werken en rustige karakter. En over vijf jaar? Dan werk ik hopelijk nog steeds met veel plezier bij Conclusion en ben ik inmiddels een echte IT-professional.”

Nieuwsgierig naar meer?