Ops Engineer Niels maakt zijn ambities waar bij Virtual Sciences

Sinds 1 juli versterkt Niels van Geel het team van Virtual Sciences Conclusion als Ops Engineer. IT staat voor hem gelijk aan intrinsieke motivatie, het is waar zijn hart sneller van gaat kloppen. “Virtual Sciences is voor mij de juiste plek om mijn technische vaardigheden te verbeteren en te groeien als persoon.”

10 augustus 2022   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Niels van Geel

Van onderwijs tot antropologie

Eerst even wat over Niels’ werkervaring en opleidingen, die op zijn zachtst gezegd divers zijn. “Van bijbaantjes in supermarkten en in de horeca tot studies in de richtingen onderwijs, psychologie en antropologie”, zet hij uiteen. “O ja, en een stage in de zorg.” Dat Niels uiteindelijk in de IT zou belanden, lag dus niet bepaald voor de hand. Waarom dan toch deze sector? “Ik had altijd al interesse in IT, computerwetenschappen, programmeren en alles rondom computersoftware. Vanuit intrinsieke motivatie ben ik me hierin verder gaan ontwikkelen.”

Bij Virtual Sciences word ik serieus genomen en kan ik mijn ambities waarmaken

Niels van Geel

Focus op de mens

Het zal best een uitdaging worden voor de Ops Engineer om alle technische skills op te pakken, zo denkt hij zelf. Om daaraan toe te voegen: “Al weet ik zeker dat dit met mijn leergierigheid, discipline en doorzettingsvermogen gaat lukken!” Wat hem aanspreekt in Virtual Sciences? “Naast de interessante focus op data en integratie is Virtual Science persoonsgericht. Dat geeft mij het gevoel dat ik serieus word genomen en mijn ambities waar kan maken. Het team komt sfeervol en hardwerkend over.”

Consultant in spé

“De uitdagingen komen eraan en ik heb het volle vertrouwen dat ik en het team deze goed zullen aanpakken”, kijkt Niels met een goed gemoed vooruit. “Ik denk dat ik met mijn achtergrond zaken zoals miscommunicatie kan voorkomen en samenwerking kan bevorderen. Wat de toekomst zal brengen, weet ik niet. Maar ik hoop binnen vijf jaar (senior) consultant te worden.” Of dat gaat lukken? “Ik ga tenminste mijn uiterste best doen. Ik kijk ernaar uit om als Ops Engineer te starten bij Virtual Sciences.”

Wil je werken bij Virtual Sciences?

Virtual Sciences onderscheidt zich van andere IT-organisaties door onze vakkundige IT-professionals, plezier, enthousiasme en echte uitdagingen. Jij staat centraal. We delen onze kennis met je en jouw collega’s willen ook graag van jou leren. Daarnaast investeren wij in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
Werken bij Conclusion | IT Traineeship | Carrière
Virtual Sciences Conclusion integratiespecialist Nederland
Integratiebaas Virtual Sciences Conclusion
Managed Integration Services  Virtual Sciences Conclusion
It-traineeship virtual Sciences Conclusion