Ontmoet Patrick Peterson, onze nieuwe Service Manager

Patrick Peterson als Service Manager bij Virtual Sciences Conclusion. “Thema’s als data en digitale transformatie zijn onwijs relevant en gaan iedereen aan. Al een tijdje was het mijn ambitie om in een organisatie te werken die actief is op dat vlak.”

1 november 2021   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Ontmoet Patrick Peterson Service Manager Virtual Sciences Conclusion

Mensgerichte aanpak

“Vanaf het begin kreeg ik een goed gevoel bij de mensgerichte aanpak van Virtual Sciences Conclusion”, geeft Patrick nog een reden voor zijn overstap. “Ik kan me in mijn rol als Service Manager verder ontwikkelen op het gebied van kennis van de business, maar ook op het gebied van de (soft) skills die bij de rol horen.”

Specialist in IT en servicemanagement

Patrick volgde een studie Bedrijfskunde, met een minor Business IT.  “Het afgelopen jaar heb ik mijn referentiekader binnen IT en servicemanagement vergroot door onder andere ITIL-, PSM- en Prince2-cursussen te volgen.” Tekenend voor zijn nieuwsgierigheid, gedrevenheid en oog voor detail. “Ik krijg energie van een ‘job done’.”

De job kan me niet gevarieerd en uitdagend genoeg zijn

Patrick Peterson

Italiaans koken op eigen risico

Na tien jaar Amsterdam woont Patrick sinds kort samen met zijn vriendin Serena in Haarlem. Waar hij in zijn vrije tijd veel sport, maar ook graag Italiaans kookt. “Niet geheel zonder risico, want mijn vriendin is Italiaanse. Dus ik moet tegen kritiek kunnen, haha.”

Nieuwsgierig naar meer?