Het was hoog tijd voor Jenny om weer in de wereld van integraties te duiken

Integratiespecialist Jenny Pouwels aan de slag bij Virtual Sciences Conclusion in het Conclusion Accelerate! team. Direct na haar studie dook Jenny in de wereld van integraties en raakte ze erdoor gefascineerd. Na een uitstapje als Mendix-consultant vond ze het dan ook hoog tijd om weer aan de slag te gaan met integraties. “Maar ditmaal met andere tools, een nieuwe klantenbasis en mogelijkheden om te groeien.”

15 mei 2023   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Integratiespecialist-Virtual-Sciences-Conclusion

Nieuwe tooling eigen maken

Na een aantal gesprekken en kennismakingen was het duidelijk voor Jenny: de klik met Conclusion Accelerate! en Virtual Sciences Conclusion is er. “De grootste uitdaging de komende tijd is het eigen maken van de nieuwe tooling. Ik hoop me snel te ontwikkelen tot MuleSoft-expert, zodat ik aan de slag kan met complexe vraagstukken.” Hoe gaat onze nieuwe Integratiebaas het verschil maken? “Ik luister altijd rustig en aandachtig, ongeacht de situatie. Vanuit die rust kan ik goede afwegingen maken. Het helpt mij met de klant, maar ook met collega’s.”

Ik hoop me snel te ontwikkelen tot MuleSoft-expert

Jenny Pouwels

Hart voor mensen en klanten

Jenny volgde een hbo-studie ICT op de Zuyd Hogeschool. Direct daarna begon ze bij een integratiepartij. “Hier maakte ik kennis met integraties en deed ik bijna vijf jaar ervaring op, voornamelijk in de overheidssector”, vertelt de integratiespecialist. “Na een tijdje wilde ik kijken wat er nog meer was in de IT. Ook wilde ik meer in teamverband werken, kennismaken met andere sectoren en dichter bij huis werken.” Uiteindelijk werkte Jenny 3,5 jaar als Mendix-consultant. “Die ervaring was heel leuk en leerzaam. Werken met front-end en eindgebruikers is iets wat je bij integraties niet echt tegenkomt.” Haar vorige twee werkgevers hadden hart voor hun mensen en klanten. “Dit is iets wat ik altijd ben blijven waarderen en ook gelijk herkende in Virtual Sciences Conclusion.”

Koreaans koken


Als Jenny niet aan het werk is, komt ze graag tot rust met een goed boek of spel. “Ook koken vind ik heerlijk om te doen, momenteel kook ik veel Koreaans. Daarnaast ben ik lid van een harmonie en speel ik daar klarinet.” Haar gevonden liefde voor de Koreaanse keuken is niet vreemd, aangezien Jenny vlak voordat ze aan de slag ging bij Conclusion Accelerate! drie weken door Zuid-Korea reisde met haar vriend. “Ik vind het altijd fijn om er samen op uit te gaan, in Nederland of daarbuiten.”

Nieuwsgierig naar meer?