“Na de eerste kennismaking wist ik: dit is een match!”

Kom je als Integratiebaas in contact met Virtual Sciences | Conclusion, dan krijg je met Thomas van Beem te maken. Onze enthousiaste nieuwe recruiter heeft een kwart eeuw recruitmentervaring én een achtergrond in data en statistiek. Dé perfecte combinatie voor het vinden en binden van integratietalent. Maak hieronder kennis met Thomas.

17 augustus 2022   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Thomas van Beem | Virtual Sciences

“Ik hoefde niet lang na te denken over mijn nieuwe uitdaging bij Virtual Sciences | Conclusion. Na de eerste kennismaking wist ik: dit is een match! Hier kan ik mijn passie voor data en statistiek combineren met mijn jarenlange ervaring als recruiter.” 

Dé perfecte match vinden

“25 jaar geleden rolde ik per toeval in het recruitmentvak. Ik koos na de verkoop van mijn bedrijf in aandelenanalyses (data en statistiek) voor een carrière in het bedrijfsleven. Bij Brunel kreeg ik de kans om ervaring op te doen in verschillende commerciële- en managementrollen. Bij recruitment sloeg ik direct aan. Dé perfecte match vinden tussen een bedrijf en kandidaat geeft mij enorm veel voldoening.”

Alles uit de kast trekken

“In het begin was recruitment met name gericht op het plaatsen van een advertentie en wachten op reacties. Nu moet je alles uit de kast trekken om nieuw talent te vinden. Zeker als het gaat om IT-talent. Mijn passie voor data komt goed van pas, want er zijn nu allemaal datagedreven hulpmiddelen op de markt om mijn werk te doen. In 25 jaar tijd heeft er een flinke digitaliseringsslag plaatsgevonden.”

Liefde op het eerste gezicht

“Na een periode van ondernemerschap en freelance opdrachten kies ik nu bewust voor een vaste betrekking. Bij Virtual Sciences | Conclusion mag ik mijn kennis en ervaring inzetten om een geweldige recruitmentorganisatie neer te zetten. Ik ben gecharmeerd van het Conclusion-ecosysteem: met het familiaire van een kleine platte organisatie en de voordelen van het grotere geheel. Met recht liefde op het eerste gezicht.”

Let’s connect

Benieuwd naar je opties? Neem met mij contact op LinkedIn of bel met +31 6 51 24 40 18.   

Ben jij een integratiebaas? Kom ook werken bij Virtual Sciences

Virtual Sciences onderscheidt zich van andere IT-organisaties door onze vakkundige IT-professionals, plezier, enthousiasme en echte uitdagingen. Jij staat centraal. We delen onze kennis met je en jouw collega’s willen ook graag van jou leren. Daarnaast investeren wij in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
Werken bij Conclusion | IT Traineeship | Carrière
Succes IT-traineeship Virtual Sciences Conclusion
Integratiebaas Virtual Sciences Conclusion
Managed Integration Services  Virtual Sciences Conclusion
It-traineeship virtual Sciences Conclusion
Integratiebaas Virtual Sciences Conclusion