Nieuwe accountmanagers skills aan boord

We verwelkomen David van Westendorp binnen ons accountmanagers team. De afgelopen 3 jaar heeft hij zijn kennis opgedaan bij Ricoh Midden Nederland. Hier zette hij zijn eerste voetstappen in het sales vak, van new business tot existing Business klanten. Ricoh is een leverancier van multifunctionele printers en software om documentstromen te optimaliseren.

7 januari 2021   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Virtual Sciences Conclusion

Onderdeel zijn van een groeiend bedrijf

Virtual Sciences Conclusion is dé integratiespecialist van Nederland. Data groeit en integratie is hot binnen organisaties. De vraag naar integratiekennis zal hiermee toenemen. David geeft aan onderdeel te willen zijn van een groeiend bedrijf in een groeiende markt. Zijn persoonlijke ambities zijn torenhoog en hij ziet dan ook waardevolle uitdagingen bij Virtual Sciences Conclusion. De grootste uitdagingen die hij zichzelf toekent zijn het samenbrengen van partners en (nieuwe) klanten. 
 
 
Samen sterk

David is naast zeer enthousiast., of beter gezegd; een fijne gesprekspartner met een piekfijne gunfactor, sterk in het samenbrengen en bundelen van krachten. Deze skills zijn geen pre maar een must binnen Conclusion. Het speelveld binnen Conclusion is groot en lijkt oneindig. Door de hoeveelheid slimme mensen en (IT)oplossingen die Conclusion biedt heeft David een groot speelveld om enerzijds zijn eigen torenhoge ambities na te streven en anderzijds de klant optimaal te kunnen servicen met de diensten van Virtual Sciences Conclusion.
 
David zet een dappere en vooral slimmen stap in zijn loopbaan bij Virtual Sciences Conclusion. Samen gaan we het IT-avontuur aan!

Nieuwsgierig naar meer?