Groots gala met een groen randje ter ere van 25 jaar Virtual Sciences Conclusion

Het Van der Valk Hotel Utrecht vormde het decor voor een memorabel gala ter ere van 25 jaar Virtual Sciences Conclusion. Het bijzondere jubileum werd groots gevierd met onze hechte club collega’s en hun partners. Aan ieder detail was gedacht: van het warme welkom en de livemuziek bij het diner tot het ontbijt de dag erop.

1 februari 2024   |   Blog   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Jubileum gala Virtual Sciences Conclusion

Oeh’s en ah’s

De gala-avond begon met een persoonlijke welkomstkaart en een goodiebag op de hotelkamers. Hier konden onze Integratiebazen en hun partners zich feestelijk aankleden in Black Tie voor het gala. Toen we voorafgaand aan het diner verzamelden rondom de champagnetoren, werd het hele team warm toegesproken door Robbert. Op dat moment zagen we ook elkaars outfits en waren de oeh's en de ah’s niet van de lucht. Die klonken ook bij het betreden van de diner- en feestzaal, die sfeervol was aangekleed en voorzien van het groene Virtual Sciences Conclusion-randje.

Niet alleen een team op de werkvloer, maar ook op de dansvloer

Voetjes van de vloer

Het galadiner aan grote ronde tafels vormde een mooie aftrap voor de avond. De wisselende tafelschikking tussen de gangen door, maakte de banden tussen collega’s nog sterker. Het diner werd begeleid met fijne livemuziek van de band met een live zangeres en saxofonist, die de toon zette voor de DJ die daarna het galafeest opende. Al snel bleek dat we niet alleen een team zijn op de werkvloer, maar ook op de dansvloer. Om even bij te komen - en als leuke herinnering aan het gala - bleek de photobooth een hit.

Feestelijk jubileumjaar

Na een onvergetelijke avond bleef een groot deel van de collega’s overnachten. Om de volgende ochtend rustig op te starten onder het genot van een gezamenlijk ontbijt, dat na zo’n geslaagde avond nog net wat lekkerder smaakte. Ons gala bleek het perfecte moment om feestelijk stil te staan bij 25 jaar Virtual Sciences Conclusion en om met veel enthousiasme vooruit te kijken naar de rest van het jubileumjaar. Samen met onze klanten, partners en collega’s gaan we het volgende hoofdstuk in van ons gezamenlijke avontuur.

Jubileum jaar Virtual Sciences Conclusion
Jubileum jaar Virtual Sciences Conclusion
Jubileum jaar Virtual Sciences Conclusion
Jubileum jaar Virtual Sciences Conclusion
Jubileum jaar Virtual Sciences Conclusion
Jubileum jaar Virtual Sciences Conclusion
Jubileum jaar Virtual Sciences Conclusion
Virtual Sciences Conclusion al 25 jaar dé integratiespecialist van Nederland

Wil jij ons jubileummagazine?