De chemie tussen Vera en Virtual Sciences was er meteen

Op 1 maart begon Vera Hondema aan haar IT-traineeship bij Virtual Sciences Conclusion. Klaar voor een mooie carrière bij dé data-integratiespecialist van Nederland. “Ik ben heel leergierig en kijk ernaar uit een hoop nieuwe kennis op te doen.”

16 maart 2023   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Vera_IT-trainee-Virtual-Sciences-Conclusion

Studie combineren met IT

Tijdens haar studie Chemie aan de HAN maakte Vera kennis met programmeren. “Dat vond ik heel erg leuk”, zegt ze enthousiast. “Toen al leek het me een gaaf idee om mijn studie te kunnen combineren met IT. Ik koos voor het IT-traineeship van Virtual Sciences, omdat ik het een fijn idee vond dat ik niet gedetacheerd zou worden en omdat ik hier veel kennis in een korte tijd op kan doen.”

Mijn interesse in IT werd tijdens mijn studie gewekt

Vera

Direct en sociaal

Vera is leergierig en perfectionistisch. “Dat eerste komt goed van pas, dat tweede kan een uitdaging vormen tijdens het traineeship”, zegt ze daarover. Hoe ze het verschil hoopt te maken? “Door mijn achtergrond in de Chemie en het feit dat ik een direct en sociaal persoon ben. Ik vind het leuk om in een team te werken en durf daar best mijn plek in te nemen.” Het IT-traineeship is een mooie kickstart voor Vera’s carrière. Verder vooruitkijken doet ze niet: “Ik bekijk het leven per dag.”

Nieuwsgierig naar meer?