Tijn wil het beste uit zichzelf halen tijdens het IT-traineeship

Tijn Dijkkamp zocht na het behalen van zijn master AI naar een nieuwe uitdaging. Die vindt hij in het IT-traineeship van Virtual Sciences Conclusion. “Dit traineeship biedt mij de kans om veel te leren over data-integratie én om mijn eerder opgedane kennis over data in de praktijk te brengen.”

6 april 2023   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Integratiebaas_Virtual Sciences Conclusion_IT-trainee

Werkervaring opdoen in de zon

Na een hbo-studie Bewegingstechnologie behaalde Tijn ook zijn master Artificial Intelligence. Tijdens zijn studie deed hij een jaar werkervaring op in het zonnige Valencia. “Bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in data analytics en data science”, vertelt de IT-trainee. Zo begint hij met de nodige, nuttige ervaring op zak aan zijn avontuur bij Virtual Sciences Conclusion.

Het is leuk en uitdagend om te leren over nieuwe technologieën

Tijn

Het beste uit zichzelf halen

De meeste uitdaging in het IT-traineeship bij dé data-integratiespecialist van Nederland ziet Tijn in de technologieën die Virtual Sciences gebruikt. “Die sluiten niet allemaal aan op mijn opleiding”, vertelt hij daarover. “Dat maakt het leuk en tegelijkertijd uitdagend die kennis nu wél op te doen.” Hoe hij het verschil hoopt te gaan maken? “Met mijn enthousiasme en de wil om het beste uit mijzelf te halen”, zegt Tijn vastberaden. “Ik hoop mezelf snel te ontwikkelen tot een bekwame data-integratiespecialist.”

Nieuwsgierig naar meer?