Stef wil de kennis uit zijn studie verdiepen met het IT-traineeship

Vanaf oktober neemt Stef van der Wielen deel aan het IT-traineeship. "Toen ik in gesprek raakte met Virtual Sciences Conclusion, raakte ik overtuigd van de kwaliteit van het traineeship en het werken”, deelt hij enthousiast.

7 september 2023   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

Stevige basis

Met een BSc in Automotive Technology van de TU Eindhoven en een recent afgeronde MSc in Management of Technology aan de TU Delft, legde Stef een stevige academische basis. Tijdens zijn studie deed hij ook waardevolle werkervaring op via diverse bijbaantjes, waarvan het meest recent als support engineer voor brandwerende ventilatie. Ondanks die stevige basis, erkent Stef de uitdagingen die het IT-traineeship met zich mee zal brengen: "Ik zie de meeste uitdaging in het masteren van de benodigde programmeertalen, en zorgen dat ik te allen tijde op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen in mijn nieuwe vakgebied." Bovenal kijkt hij uit naar wat het IT-traineeship hem gaat brengen: “Ik werd met enthousiasme ontvangen en ben ervan overtuigd dat ik mijn ambities waar kan maken bij Virtual Sciences Conclusion.

Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn ambities waar kan maken bij Virtual Sciences Conclusion

Stef

Van IT-trainee naar Integratiebaas

Wat zal Stef onderscheiden als data-integratiespecialist? "Ik ga het verschil maken door iedere dag te proberen het beste in mezelf naar boven te halen", zegt hij vastberaden. "Niet alleen door van waarde te zijn voor Virtual Sciences Conclusion als organisatie, maar ook door een hulpvolle collega te zijn en bij te dragen aan een fijne werksfeer." Over vijf jaar wil de IT-trainee een belangrijke radar zijn in de machine van Virtual Sciences Conclusion. "Ik hoop mijn brede kennis, die ik heb vergaard tijdens mijn Bachelor- en Masteropleidingen, dagelijks te kunnen gebruiken. Om zo niet alleen mijn eigen ambities waar te maken, maar ook die van Virtual Sciences Conclusion."

Nieuwsgierig naar meer?