IT-trainee Joël legt een stevige basis voor een succesvolle carrière in de IT

Op 1 maart begint Joël van der Weijde aan het IT-traineeship. Na een intensief IT-bootcamp gaat hij aan de slag bij Virtual Sciences Conclusion. “Ik kan hier veel leren en de basis leggen voor een succesvolle carrière.”

16 februari 2023   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

It-trainee-virtual-sciences-conclusion

Fijnste mensen en cultuur

Data fascineert Joël. Hij ziet er dan ook zijn toekomst in. En in zo’n geval ga je niet over één nacht ijs bij de keuze voor een traineeship. “Ik heb best een aantal verschillende traineeships rondom data onder de loep genomen”, neemt de IT-trainee ons mee in zijn keuzeproces. “Bij het IT-traineeship van Virtual Sciences spreekt niet alleen de inhoud me aan, maar kreeg ik ook gelijk het fijnste gevoel bij de mensen en de cultuur.”

Ik ben positief ingesteld en geef nooit op

Joël van der Weijde

Analytisch vermogen

Na zijn bachelor Gezondheidszorgtechnologie te hebben afgerond aan de Hogeschool Rotterdam, behaalde Joël ook een premaster en master Biomedical Engineering aan de TU Delft. Nu verruild hij het studenten- voor het werkende leven. “De meeste uitdaging tijdens het IT-traineeship zie ik in het praktisch toepassen van het analytisch vermogen dat ik opdeed tijdens mijn studies. Het oplossen van complexe integratievraagstukken kan vragen om originele denkrichtingen.” Waarmee de ambitieuze IT-trainee het verschil wil maken? Vastberaden: “Met mijn positieve instelling en doorzettingsvermogen!”

Nieuwsgierig naar meer?