Met een achtergrond in AI begint Ian aan het IT-traineeship

Op 1 april begint Ian aan het IT-traineeship van Virtual Sciences Conclusion. In drie jaar leert hij in een kleinschalig traject alles over integratie. Onder de vleugels van ervaren collega’s ontwikkelt hij zich op maat tot een ware Integratiebaas. “Ik wilde graag aan de slag in de IT.”

12 maart 2024   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

Ontwikkelen tot integratiespecialist

Na het afronden van zijn bachelorstudie Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit Utrecht kwam Ian het IT-traineeship op het spoor. “Met het traineeship hoop ik meer te leren over integratie, zodat ik me kan ontwikkelen tot een echte specialist en goed werk kan leveren voor de klanten van Virtual Sciences Conclusion”, vertelt hij. Ervaring met data deed Ian op tijdens zijn stage bij Legentic AS. “Daar maakte ik modellen en werkte ik met big data.”

Ik wil me ontwikkelen tot een integratiespecialist met vertrouwen en vaardigheden

Ian

Vernieuwende ideeën

Ian verwacht dat de grootste uitdaging tijdens het IT-traineeship ligt in de eerste opdracht die hij gaat uitvoeren. “Ik voel de verantwoordelijkheid om kwaliteit te leveren.” Het IT-bootcamp kickstart Ian in zijn ontwikkeling tot integratiespecialist. Hoe hij het verschil hoopt te maken? “Door mijn achtergrond in Kunstmatige Intelligentie heb ik een unieke kijk op zaken en hoop ik vernieuwende ideeën te kunnen inbrengen. De komende jaren hoop ik me te ontwikkelen tot een kundige integratiespecialist met het vertrouwen en de vaardigheden om goed werk te leveren.”

Nieuwsgierig naar meer?