Met het IT-traineeship wil Ghaith zich in de breedte en als specialist ontwikkelen

Tijdens zijn studie leerde Ghaith Hatamleh ‘een beetje van alles’. Voor technische verdieping en het in de praktijk brengen van zijn theoretische kennis, koos hij vol overtuiging voor het IT-traineeship van Virtual Sciences Conclusion. “Dit biedt mij niet alleen de kans om een helder beeld te krijgen van mijn mogelijkheden als IT’er, maar ook om een echte specialist te worden.”

16 april 2024   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

IT-trainee bij Virtual Sciences Conclusion

‘Veel mogen leren’ tijdens IT-traineeship

Ghaith studeerde Computer Science aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. “Naast mijn studie werkte ik als freelance webdeveloper”, vertelt hij. In die hoedanigheid ondersteunde hij starters en kleinere bedrijven bij het onderhouden en uitbouwen van hun website. Zijn grootste uitdaging tijdens het IT-traineeship? “Het in de praktijk brengen van alles wat ik heb geleerd, zowel tijdens mijn studie als tijdens de IT-bootcamp die als aftrapt dient van het traineeship.” Daarnaast ziet Ghaith dat werken in verschillende teams aan diverse

projecten ook een mooi ontwikkelpunt is. “Ik zie dit als een kans om mezelf te verbeteren en veel te mogen leren!”

Tijdens het IT-traineeship wordt er een leerplan op maat gemaakt, wat me helpt mijn doelen te bereiken

Ghaith Hatamleh

Samen ambitieuze doelen bereiken

“Als IT-trainee wil ik mijn best doen om het verschil te maken met mijn leergierigheid en nieuwsgierigheid in nieuwe technologieën”, blikt Gijs vooruit op het IT-traineeship. Na drie leerzame jaren hoopt hij zich ontwikkeld te hebben tot een IT-expert met een diepgaande ervaring in een specifiek domein binnen de IT. “Tevens wil ik ook de eerste stappen richting het management binnen de IT zetten, dus richting een rol met meer leiderschap. Door cursussen te blijven volgen, wil ik in mijn persoonlijke en professionele groei investeren. En omdat er tijdens dit traineeship een leerplan op maat wordt gemaakt, ben ik ervan overtuigd dat Virtual Sciences Conclusion mij gaat helpen om mijn doelen te bereiken!”

Nieuwsgierig naar meer?