Integratiespecialist Sheran vindt zijn oplossingen out of the box

Sheran Parker is gestart als junior integratiespecialist bij Virtual Sciences Conclusion. Hij werkt er hard aan een echte Integratiebaas te worden. “Ik wil erg capabel worden in het vak waar ik nu mijn eerste stappen in zet.”

17 januari 2023   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Sheran Parker is gestart als junior integratiespecialist bij dé integratiespecialist van Nederland: Virtual Sciences Conclusion.

Eerste stappen als programmeur

Bij Virtual Sciences Conclusion krijgt Sheran de mogelijkheid om te groeien op het gebied van data-integratie. “Ik studeerde Scheikunde aan de Universiteit van Utrecht en volgde daar het vak Datastructuren”, vertelt de junior integratiespecialist. “Daar leerde ik programmeren in C#. Later heb ik me verdiept in JavaScript en ook een beetje in HTML en CSS.” Zijn groeiende fascinatie voor IT leidde tot een IT-traineeship in 2021. “Daarna werkte ik een jaar op de servicedesk van de UvA en de HvA. Hier behaalde ik een ITIL 4 Certificaat.”

Met mijn brede perspectief en creativiteit maak ik het verschil

Sheran

Doorontwikkelen als integratiespecialist

Sheran kan goed out of the box denken. “Met dat brede perspectief en mijn creativiteit hoop ik van waarde te zijn voor mijn collega’s en de klanten van Virtual Sciences. Het geeft mij een kick als ik oplossingen vind voor problemen die op het eerste gezicht onoplosbaar lijken.” De integratiespecialist wil zich de komende jaren flink doorontwikkelen: “Ik houd van productieve dagen waarop ik een hoop werk kan verzetten en ik leer graag nieuwe dingen. De komende tijd wil ik dan ook zo goed mogelijk worden in het vak waar ik nu voor heb gekozen.”

Nieuwsgierig naar meer?