Nieuwe collega Naomi werd gegrepen door integratie: ‘Wat een mooi vak’

Van journalist naar integratiespecialist. Naomi Bakker deed het. Vanaf 1 januari duikt ze in ingewikkelde integratievraagstukken voor Virtual Sciences Conclusion. Leer haar kennen.

4 april 2023   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Integratiespeciaist, integratiebaas, virtual sciences conclusion, Naomi

Interessante integratievraagstukken

Nadat ze haar journalistieke studie afrondde en werkzaam was als redacteur en freelance editor, besloot Naomi vijf jaar geleden het roer om te gooien. De reden? “Een ontwaakte interesse in IT.” De integratiespecialist: “Ik schoolde me om tot Java Developer. Vanuit daar werd ik steeds meer gegrepen door data-integratie. Wat een mooi vak!” Naomi is dan ook met veel plezier aan de slag bij Virtual Sciences Conclusion: “Naast de goede klik met mijn nieuwe collega’s heb ik veel interesse in de interessante aanpak van integratievraagstukken en de gebruikte technieken door Virtual Sciences Conclusion.”

Mijn standaard is hoog en ik werk hard om deze te waarborgen

Naomi Bakker

Bemiddelen tussen business en techniek

Zoals het een goed (voormalig) journalist betaamt, is Naomi communicatief sterk. Die kwaliteit zet ze in door een goede bemiddelaar te zijn tussen de business en de techniek. “Dat zie je terug in een mooi eindproduct en een tevreden klant”, weet ze inmiddels uit ervaring. “Daarnaast heb ik een hoge standaard en werk ik hard om deze te waarborgen. Een complex integratievraagstuk vorm ik met alle liefde om tot een geslaagde, veilige oplossing.” Hoe Naomi naar haar toekomst kijkt? “De komende jaren wil ik me ontwikkelen tot een absolute expert die vele klanten tevreden heeft gesteld.”

Nieuwsgierig naar meer?