Ops Engineer Laura wordt bij Virtual Sciences écht goed in haar vak

In november is Laura Tsachigova als Junior Ops Engineer begonnen bij Virtual Sciences Conclusion. Onze ervaren Integratiebazen nemen haar onder hun vleugels in een uitdagend leertraject. “Ik was altijd al erg geïnteresseerd in IT, bij Virtual Sciences kan ik écht goed in het vak worden.”

16 november 2022   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Virtual Sciences Laura Tsachigova

De IT’er én de mens

Bij Virtual Sciences komt Laura’s ontwikkeling als Ops’er in een stroomversnelling. Ze krijgt een gevarieerd aanbod aan trainingen in alle tools en applicaties die ertoe doen in de markt. “Met mijn achtergrond in de bedrijfskunde, is dit een mooie manier om bij Virtual Sciences te ontdekken waar mijn passie in de IT ligt. Ik kan en mag onderzoeken welke onderdelen mij het meeste aanspreken. Daarnaast is de open en informele sfeer binnen Virtual Sciences erg fijn. Ik heb het gevoel dat ik hier echt mezelf kan zijn. Er wordt ook interesse in mij als persoon getoond.”

‘IT greep me’

Door haar afstudeerstage bij een zorg-IT-bedrijf en mensen om haar heen in de IT, werd Laura steeds enthousiaster over het vakgebied. “Als ik tijdens mijn stages de kans kreeg iets met IT te doen, greep ik die meteen. Door de vele stages die ik liep, heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende vlakken.” De Junior Ops’er vindt het best spannend om aan de slag te gaan, maar ze heeft er “vooral enorm veel zin in om nieuwe dingen te gaan leren en echt goed te worden in het vak.”

Als ik de kans kreeg iets met IT te doen, greep ik die meteen

Laura Tsachigova

Kwaliteit boven kwantiteit

Laura hoopt het verschil te gaan maken met haar klantfocus. “Ik merk dat ik klanten echt wil helpen en kwaliteit boven kwantiteit zet. Door dit ook bij Virtual Sciences te doen, kan ik problemen en wensen van een klant goed proberen te begrijpen alvorens ik handel. Daarnaast ben ik onderzoekend en let ik goed op de details, waardoor ik niet snel dingen over het hoofd zie.” De komende tijd wil Laura zo veel mogelijk IT-kennis opdoen. Om zich vanuit die brede oriëntatie uiteindelijk te specialiseren en een echte Integratiebaas te worden.

Zie jij zo’n kickstart in de IT ook wel zitten?

Bekijk onze vacatures

Nieuwsgierig naar meer?