Ervaren Technisch Consultant Tekin versterkt Virtual Sciences Conclusion

Vanaf 1 april begint Tekin Gönen als Senior Technisch Consultant bij Virtual Sciences Conclusion. Met bijna drie decennia ervaring in de IT staat hij te popelen om complexe technologische vraagstukken op te lossen voor onze klanten.

4 april 2022   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Ervaren Technisch Consultant Tekin versterkt Virtual Sciences Conclusion

Business naar IT vertalen

Door zijn ruime ervaring kijkt Tekin met veel vertrouwen uit naar zijn nieuwe job: “Ik ga het verschil maken als pionier bij het vertalen van de business naar IT. Het begeleiden van DevOps-teams bij het realiseren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen speelt hierbij een grote rol.” Tekin ontwikkelt bij Virtual Sciences zijn inhoudelijke skills als integratiespecialist nog verder, “maar daarnaast hoop ik ook op leidinggevend niveau stappen te zetten”

Complexe technologische vraagstukken oplossen voor complexe, dynamische organisaties

Tekin Gönen

Integratie-oplossingen op maat

“De inhoud van de functie Senior Technisch Consultant sprak mij enorm aan”, verklaart Tekin zijn keuze voor Virtual Sciences. “Het speelveld voor het continu afstemmen met de business en het vertalen van de business-wensen naar technische requirements voor integratie-oplossingen lijkt mij een perfecte uitdaging. Het feit dat Virtual Sciences Conclusion onderdeel uitmaakt van het grotere Conclusion ecosysteem heeft ook bijgedragen aan mijn keuze.”

Wil jij je ontwikkelen tot integratiebaas?