Ervaren Integratiespecialist Dennis Hardjoprajitno versterkt Virtual Sciences Conclusion

Vanaf 1 december begint de ervaren Dennis Hardjoprajitno als integratiespecialist bij Virtual Sciences Conclusion. Voor grote accounts werkte hij eerder al samen met meerdere van zijn nieuwe collega’s, dus helemaal nieuw voelt het niet: “Ik kijk ernaar uit om mijn integratieskills in teamverband in te zetten.”

3 december 2021   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

 integratiespecialist Dennis Hardjoprajitno virtual sciences Conclusion

Brede kennis als integratiespecialist

In 1977 vertrok Dennis vanuit Paramaribo naar Rotterdam, waar hij meerdere technische studies afrondde. In de decennia die volgden deed hij een brede ervaring op. “In mijn vorige rol werkte ik als Integratie OPS Engineer. Recentelijk heb ik mijn kennis nog flink verbreed door workshops te volgen op het gebied van onder andere Apache Camel, Amazon MQ en Apache NiFi.”

‘We vinden altijd de oplossing’

Kenmerkend voor Dennis is zijn vasthoudendheid. Een goede eigenschap voor een integratiespecialist, geen ‘puzzel’ is hem namelijk te complex: “Opgeven is geen optie. Uiteindelijk vind ik, al dan niet met de hulp van een collega, altijd een werkende oplossing. Door mijn brede kennis en ervaring ben ik daar erg creatief in.”

Geen puzzel is me te complex, opgeven is geen optie

Dennis Hardjoprajitno

Integratieskills inzetten voor Virtual Sciences Conclusion

De meeste energie krijgt onze nieuwste integratiespecialist van tevreden klanten. “En collega’s!”, vult hij meteen daarna aan. “Ik werk graag progressief mee aan het succes van klanten én van onze eigen organisatie. Ik kan niet wachten om mijn integratie- en bijbehorende soft-skills effectief toe te gaan passen voor Virtual Sciences Conclusion.”

Nieuwsgierig naar meer?