De 5 van Reyvic

Ja echt, het is alweer vijf jaar geleden dat integratiespecialist Reyvic Kelly voor het eerst inlogde bij Virtual Sciences Conclusion. Vandaag viert hij zijn houten jubileum. Het is dan ook wel duidelijk dat hij uit het juiste hout is gesneden. Hoogste tijd voor De 5 van Reyvic.

1 september 2021   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

virtual-sciences-Conclusion-jubileum-Reyvic

1.    IIB-certificaat in the pocket

Reyvic: “IIB staat voor IBM Integration Bus. Het behalen van het certificaat maakte een belangrijk onderdeel uit van mijn internship. Ik moest flink studeren en heel wat meters maken op het terrein van integratie. De eerste keer dat ik opging voor mijn certificaat, zakte ik. Dat was wel even een klap. Toen ik me dan écht IIB-gecertificeerd mocht noemen, voelde dat wel als een persoonlijke overwinning.”

2.    Door de Limburgse modder

“Teamuitjes en Virtual Sciences Conclusion  vormen een gelukkig huwelijk. Als ik er één moet kiezen? Twee jaar geleden zijn we gaan mountainbiken in de Limburgse heuvels. We reden over modderige paadjes door prachtige natuur. Dat vond ik geweldig, lekker vies worden. Eens even heel wat anders dan IT, waar je toch vooral in je veilige en schone bubbel zit. We waren met een flinke groep en iedereen beleefde er veel lol aan.”

3.    Reyvic 2.0

“Ik begon mijn carrière bij Virtual Sciences Conclusion in het developmentteam van een verzekeraarsplatform. Het lukte me niet meteen om alle verschillende doelen binnen het team te behalen. En mijn communicatie was nog niet helemaal scherp. Vanuit Virtual Sciences Conclusion kreeg ik alle mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Ik volgde verschillende persoonlijkheidstrainingen en ben daardoor flink gegroeid. Nu ben ik de professional die ik toen zo graag wilde zijn.”

Ik ben nu de professional die ik vijf jaar geleden zo graag wilde zijn

Reyvic

1.    Eeuwige glimlach

“Er is vrijwel geen moment dat ik geen glimlach op mijn gezicht heb. Zelfs al ben ik volledig ondergedompeld in mijn werk, ik blijf lachen. Met mijn collega’s is het vaak dikke pret. Het zijn allemaal leuke mensen, met veel verschillende interesses, ook ver buiten de IT om. Die klik met mijn collega’s, in combinatie met mijn uitdagende werk, maakt dat ik iedere dag weer met veel plezier aan de slag ga.”

2.    Virtual Sciences Conclusion  in de zon

“Ik ben een Arubaan, het grootste deel van mijn familie woont er nog altijd. Het is mijn droom om daar een eigen IT-bedrijf op te richten. Ik merk dat ze op Aruba in een versneld tempo digitaliseren, dus de markt is er rijp voor. Integratie is een niche, maar blijft veel waarde leveren aan bedrijven. Dus wie weet komt er ooit wel een Virtual Sciences Conclusion Aruba ...”

En over nog eens vijf jaar, waar staat Reyvic dan?

“Dan verwacht ik senior integratiespecialist te zijn, met veel inhoudelijke kennis over verschillende producten. Op persoonlijk vlak hoop ik tegen die tijd samen te wonen en een of twee kindjes te hebben. Maar die plannen zijn nog niet zo in ontwikkeling, haha.”

Nieuwsgierig naar meer?