Duurzame samenwerking

Conclusion heeft de status van Red Hat Premier Partner Middleware Solutions Specialist behaald. Hiermee helpt Virtual Sciences, onderdeel van Conclusion, haar klanten het optimale uit Red Hat-technologieën te halen.

28 oktober 2021   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

 Red Hat Premier Partner Middleware Solutions Specialist-virtual-sciences-conclusio

Duurzame samenwerking

Red Hat kent de status Premier Business Partner enkel toe aan partners die zorgen voor de hoogste bijdrage aan Red Hat en diens partner-ecosysteem, en die een strategische relatie met Red Hat hebben.

Deze erkenning onderstreept dat Virtual Sciences specialistische kennis in huis heeft op het gebied van Red Hat integratieproducten en deze actief onderhoudt. Virtual Sciences investeert continu in haar specialisten, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Middleware, inclusief Red Hat Fuse, 3scale API Management, Red Hat AMQ, Red Hat Single Sign-On en Red Hat OpenShift. Hierdoor ontstaat een duurzame samenwerking tussen Virtual Sciences en haar klanten.

Over Red Hat

Red Hat is de wereldwijde leider op het gebied van enterprise opensourcesoftware, met een community-gedreven aanpak voor het leveren van betrouwbare en sterk presterende Linux, hybride cloud, container en Kubernetes-technologieën. Red Hat verzorgt een compleet pakket aan ondersteuning voor het bedrijfsleven. Hierdoor kun je zorgeloos en met de juiste support met deze krachtige software aan de slag.

Lees meer over ons...

Thema'sExpertises

Meer weten over Red Hat Middleware-oplossingen?

Jos Smits, CTO van Virtual Sciences Conclusion aan het woord

Jos Smits

Chief Technology Officer
Jos.Smits@virtualsciences.nl