B2B integratie met DataPower

Virtual Sciences Conclusion realiseert voor Sligro B2B integratie met DataPower. Hiermee worden berichten van afnemers en leveranciers getransformeert naar het interne Sligro standaardformaat worden gekoppelt aan de bestaande back office, deze communicatie is veilig en robuust.

Klant

Sligro

Virtual Sciences Conclusion Sligro

Markt

Retail, Voedsel & Agri

Thema

Integratie ontwikkeling

Publicatiedatum

11 december 2020

Sligro Virtual Sciences succesverhaal

Intergratie met DataPower

Virtual Sciences Conclusion realiseert voor Sligro B2B integratie met DataPower. Hiermee worden berichten van afnemers en leveranciers getransformeert naar het interne Sligro standaardformaat worden gekoppelt aan de bestaande back office. deze communicatie is veilig en robuust.

Sligro, een totaalgroothandel voor foodprofessionals met honderden klanten, partners en leveranciers heeft gekozen voor Virtual Sciences Conclusion als implementatiepartner voor een geheel vernieuwde B2B integratielaag. Deze wordt gerealiseerd met IBM WebSphere Datapower.

Uitdaging

Sligro is de spin in het web tussen honderden leveranciers en afnemers. Hoe koppel je al die partijen netjes en veilig met je backoffice, zodat het bedrijf voorspelbare leveringen kan doen ?

Oplossing

Virtual Sciences Conclusion heeft met Sligro een succesvolle pilot uitgevoerd die als blauwdruk gaat dienen voor de verder implementatie. In de pilot is aandacht besteed aan het transformeren van berichten van afnemers en leveranciers naar het interne Sligro standaardformaat en het koppelen aan de bestaande back office. Ook is bewezen dat de communicatie veilig en robuust uitgevoerd kan worden.

Voordelen

Door het gebruik van IBM DataPower wordt de IT omgeving meer standaard en worden back office systemen versimpeld. Hiermee kan Sligro sneller nieuwe afnemers en leveranciers aansluiten.

Bij de keuze voor Virtual Sciences Conclusion is gelet op de nodige kennis en de aansluiting op de cultuur van Sligro.

Cris Kaai
Improve IT landscape

Conclusion in de retail, voedsel en agri

Retail, voedsel en agri is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in retail, voedsel en agri?

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl